Kayla McKenna marca el camí (0-1)

El Villarreal Femení va superar al Valencia CF en el derbi regional, sumant el seu tercer triomf consecutiu

El Villarreal Femení, que arribava al derbi regional davant el Valencia CF en bona dinàmica, sabia de la dificultat del partit. Així doncs, les groguetes ho van donar absolutament tot en el camp, aconseguint el tercer triomf consecutiu gràcies a una cabotada de Kayla McKenna.

Els primers compassos de partit van mostrar un poc d’incertesa per part de tots dos conjunts, encara que, amb el pas dels minuts, les groguetes van començar a dominar, tant en sensacions com en ocasions a favor. De fet, en el 13’, María Llompart llançava un fort tret de falta, encara que l’esfèric va acabar a les mans de la portera del conjunt valencià. No obstant això, en la següent ocasió, les de Sara Monforte no van perdonar. Nerea Pérez centrava una magnífica pilota que va fer bo Kayla McKenna. La ‘killer’ de les grogues perforava la porteria rival amb una gran cabotada (0-1).

En la segona part, l’excel·lent va ser per a Carmen Carbonell. El Villarreal Femení es va veure obligat a fer un gran esforç a nivell defensiu i amb la porteria sempre ben resguardada. L’ocasió més clara per a les locals va ser una contra d’Anita Marcos, que va acabar llançant fora la pilota, diluint-se així el seu intent d’empatar la trobada.

Amb aquest triomf, el Villarreal Femení suma ja 18 punts i s’allunya dels llocs de descens. El pròxim partit de les groguetes serà el dissabte 17 de febrer, a partir de les 18.30 hores, davant la Real Sociedad en el Mini Estadi.