Endavant Igualtat
Endavant Igualtat

Endavant Igualtat

Endavant Igualtat és un projecte impulsat pel Villarreal CF que aposta per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base. Els equips principals de la Cantera Grogueta i el Villarreal Femení apadrinen a diferents centres especials de la província de Castelló, amb l’objectiu afegit d’ajudar als membres en el seu creixement personal i amb una sensibilitat concorde a les necessitats i dificultats dels altres, compartint amb ells les seues experiències en un enriquidor intercanvi de valors que impulsa i afavoreix el creixement de totes dues parts.

La iniciativa consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com en les instal·lacions del Villarreal CF. En la mesura de les seues possibilitats, els membres dels centres assisteixen als partits i animen als seus equips a la Ciutat Esportiva.

Els centres especials que participen en les diferents activitats d’Endavant Igualtat són els següents: Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer (AFA), CPEE La Panderola, Down Castelló, CAU (autisme), Aspropace (paràlisi cerebral) i CRIS La Vall (malaltia mental), Residència de la Tercera Edat Verge de Gràcia, Centre d’Acolliment Plana Baixa (Fundació Diagrama) i EDI del Villarreal.