Projecte
Projecte

Endavant

Un impuls a la nostra província

El Villarreal CF, a través de la marca corporativa ‘Endavant’, duu a terme el seu programa de Responsabilitat Social Corporativa, amb l’objectiu de col·laborar amb l’impuls de la província de Castelló a través de les diferents activitats que està realitzant des de fa més d’una dècada amb finalitats socials, culturals, esportius, educatius i turístics. El club, modèlic en l’esportiu i exemplar per la seua economia sanejada, després d’haver decidit renunciar a les subvencions públiques, sempre ha demostrat la seua implicació social i compromís més enllà de l’esport.

Des de 2004 patrocina a clubs i esportistes de la província per a fomentar el progrés de l’esport a Castelló. També mostra el seu costat més solidari en col·laborar de manera econòmica i social amb innombrables Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions i associacions.

Una altra dels vessants en les quals l’entitat posa especial atenció és en els xiquets. El Villarreal compta amb el seu propi club infantil, el Club Groguet, que té com a principal objectiu inculcar valors com l’esport, la salut i la igualtat. El club manté un acord amb diferents centres universitaris per a fomentar la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport, a més de repartir beques als seus esportistes.

A més, també brinda el seu suport a la cultura de la nostra regió. I, finalment, l’entitat s’ha convertit en ambaixadora de les poblacions més representatives de la província amb l’objectiu de promocionar el turisme a Castelló, impulsant l’activitat social i cultural, un dels motors bàsics de l’economia.

El projecte Endavant engloba les següents àrees:

Endavant Esports: El Villarreal CF patrocina als clubs i esportistes de la província de Castelló, amb l’objectiu de col·laborar en el creixement i fomentar l’esport d’elit del nostre territori. 

Endavant Província: El club groguet destina esforços i recursos a promocionar el turisme a la província de Castelló, impulsant a més l’activitat econòmica i cultural dels diferents municipis de la nostra província. 

Endavant Solidaritat: El Villarreal CF col·labora amb una gran varietat d’Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions, fundacions, associacions i centres provincials i autonòmics, brindant-los suport, recursos i visibilitat. 

Endavant Igualtat: Els equips de futbol 11 de la Cantera Grogueta apadrinen a un centre especial de la província de Castelló, amb el qual durant la temporada realitzen tot tipus d’activitats i comparteixen vivències enriquidores.

Endavant Formació: El Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb els principals centres universitaris de la província de Castelló, com la Universitat Jaume I i la CEU-Universitat Cardenal Herrera. També manté un acord amb l’IES Miralcamp.

Endavant Cultura: El club ‘groguet’ està compromés amb el suport a la cultura, l’oci i l’esport a la província de Castelló. Així, l’entitat duu a terme accions que impulsen l’activitat cultural del nostre territori, promocionant obres, festivals i esdeveniments celebrats a la nostra província.

Endavant Club Groguet: L’entitat groga compta amb el seu propi club infantil, el Club Groguet. Creat en 2007, reuneix xics i xiques tant de la província de Castelló com de la resta d’Espanya, amb el propòsit d’inculcar entre els més joves valors com l’esport, la salut i la igualtat.