Projecte
Projecte

Endavant, un impuls a la nostra província

Endavant és el programa de Responsabilitat Social i Sostenibilitat del Villarreal CF. A través d’esta marca corporativa, el club i la seua fundació impulsen la província de Castelló mitjançant les activitats que està realitzant des de fa quasi dues dècades amb finalitats socials, culturals, esportius, educatius i turístics.

El Villarreal CF és un club modèlic per la seua gestió esportiva i eficiència econòmica, sent un dels primers clubs que va renunciar a les subvencions públiques, demostrant la seua implicació i compromís social més enllà de l’esport.

Des de 2004, el Villarreal patrocina a clubs i esportistes de la província per a fomentar el progrés i el creixement de l’esport a la província de Castelló. També mostra el seu costat més solidari en col·laborar de manera econòmica i social amb innombrables Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions i associacions de la regió.

Una altra dels vessants en les quals l’entitat posa especial atenció és en els xiquets. El Villarreal compta amb el seu propi club infantil, el Club Groguet, que té com a principal objectiu inculcar valors com l’esport, la salut i la igualtat. Esta aposta pel futur també inclou un important acord amb els centres universitaris de la província per a fomentar la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport, a més de repartir beques als seus esportistes.

El compromís per promocionar la cultura de Castelló és un altre dels pilars del programa Endavant. El Villarreal CF s’ha convertit en un orgullós ambaixador de la identitat provincial i de les poblacions més representatives de la província amb l’objectiu de fomentar el turisme a Castelló, impulsant l’activitat social i cultural, un dels motors bàsics de l’economia.

banner llaneza val

El projecte Endavant engloba les següents àrees:

Endavant Esports: El Villarreal CF patrocina als clubs i esportistes de la província de Castelló, amb l’objectiu de col·laborar en el creixement i fomentar l’esport d’elit del nostre territori.

Endavant Província: El club groguet destina esforços i recursos a promocionar el turisme a la província de Castelló, impulsant a més l’activitat econòmica i cultural dels diferents municipis de la nostra província.

Endavant Solidaritat: El Villarreal CF col·labora amb una gran varietat d’Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions, fundacions, associacions i centres provincials i autonòmics, brindant-los suport, recursos i visibilitat.

Endavant Igualtat: Els equips de futbol 11 de la Cantera Grogueta apadrinen a un centre especial de la província de Castelló, amb el qual durant la temporada realitzen tot tipus d’activitats i comparteixen vivències enriquidores.

Endavant Formació: El Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb els principals centres universitaris de la província de Castelló, com la Universitat Jaume I i la CEU-Universitat Cardenal Herrera. També manté un acord amb l’IES Miralcamp.

Endavant Cultura: El club ‘groguet’ està compromés amb el suport a la cultura, l’oci i l’esport a la província de Castelló. Així, l’entitat duu a terme accions que impulsen l’activitat cultural del nostre territori, promocionant obres, festivals i esdeveniments celebrats a la nostra província.

Endavant Club Groguet: L’entitat groga compta amb el seu propi club infantil, el Club Groguet. Creat en 2007, reuneix xics i xiques tant de la província de Castelló com de la resta d’Espanya, amb el propòsit d’inculcar entre els més joves valors com l’esport, la salut i la igualtat.