VillarrealCF-RealValladolid-014

Gestió d’acreditacions

Les acreditacions per als partits del Villarreal CF en LALIGA i per al Villarreal B en LALIGA Hypermotion se sol·liciten a través de LaLiga (acreditaciones@laliga.es).

Per a gestionar les acreditacions del Villarreal CF en els seus partits en competicions europees i Copa del Rey, els professionals dels mitjans de comunicació hauran d’enviar un correu a acreditaciones@villarrealcf.es. El club groc tramita les peticions per a mitjans escrits, fotògrafs i televisions sense drets. La data límit per a sol·licitar-la és 7 dies abans de l’inici del partit corresponent.

Les acreditacions per als partits del Villarreal Femení s’hauran de sol·licitar al correu prensafemenino@villarrealcf.es fins al dijous a les 14.00 hores en jornades de cap de setmana i 48 hores abans per a partits intersetmanals.

Finalment, per als partits del Villarreal C i Juvenil A, el correu de contacte és prensacantera@villarrealcf.es i la data límit per a realitzar la petició de credencials és també fins al dijous a les 14.00 hores en jornades de cap de setmana i 48 hores per a partits intersetmanals.