Endavant Solidaritat
Endavant Solidaritat

Endavant Solidaritat

El projecte d’Endavant Solidaritat recull totes les accions solidàries que impulsa o en les quals participa el Villarreal CF i la seua fundació. El club groguet col·labora de manera econòmica i social amb innombrables Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions, fundacions, associacions i centres especials -principalment de la província de Castelló i la Comunitat Valenciana-, com la Fundació Roig Alfonso, Fundació Trinidad Alfonso, ASPANION, Càritas, AECC, Afanias, Associació Conquistant Escalons, entre tantes altres.

A través d’aquesta iniciativa, el Villarreal CF ha impulsat recollides d’aliments per a persones en risc d’exclusió social i de joguets per a menors de centres d’acolliment de la província de Castelló. Totes les temporades, el club groc, en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV), s’involucra en campanyes de donació de sang i medul·la, cedint l’Estadi de la Ceràmica com a punt de donació i incentivant la participació de l’afició del Villarreal CF.

En 2021, el Villarreal CF es va bolcar amb la xicoteta Zoe Prieto, una xicoteta vila-realenca que necessitava ser intervinguda a causa d’una cardiopatia complexa denominada tetrología de Fallot. El club groguet es va involucrar en la recaptació de fons per a sufragar la costosa operació al Boston Children’s Hospital. La intervenció va ser un èxit i va salvar la vida a la joveníssima aficionada groga.