El Villarreal CF porta moltes temporades immers en el món dels eSports, un sector en plena expansió des dels últims anys. Després d’iniciar-se en competició VFO (Virtual Footaball Organization), ara participa en eLaLiga Santander, la competició oficial espanyola de FIFA, nascuda gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA).

El Submarí manté una aliança amb Qlash, un equip líder en el món dels eSports. Així mateix, fruit d’aquest acord, el Submarí està preparant el desembarcament a la competició de League of Legends de cara a 2023, quan jugarà en la Segona Divisió.

L’equip oficial d’eSports del Villarreal CF per al joc FIFA està representat per Adrián Cifuentes (@AdriCifuentes_) i Valentín Bandeo (@Lavinten_YK) com a jugadors i per Rubén Ripoll (KensuKe_) com a entrenador i mánager de l’equip.

Un equip de nivell per a afrontar una temporada exigent
Adrián Cifuentes afronta la seua tercera temporada lluint els colors del Villarreal CF. Als seus 18 anys, aquest jove albaceteño és un dels majors talents d’Europa competint en el FIFA.

Valentín Bandeo, amb només 17 anys, està gaudint de la seua segona temporada com a jugador de CVF eSports. El barceloní té un gran potencial i un brillant futur per davant. Una temporada més, les regnes de l’equip les portarà Rubén Ripoll, que exercirà d’entrenador de l’equip ‘groguet’.

Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s’ha consolidat com un referent en el panorama nacional. Els seus coneixements i habilitats després de la pantalla li fan ser l’entrenador perfecte per a guiar de nou a l’equip del Villarreal CF.
Les partides es poden veure en directe a través del canal de Twitch del Villarreal CF eSports, mentre que l’actualitat de l’equip groc es pot seguir des del compte oficial de Twitter: @CVFeSports.


Endavant gamers!

NOTÍCIES RELACIONADES