Suma't a les expedicions del Submarí amb l'Agència de Viatges del Villarreal CF!

L’Agència de Viatges del Villarreal CF ofereix tot tipus de serveis i propostes a l’abast de tots, des dels clients més exclusius als pressupostos més ajustats. Instal·lada al cor de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza (al nou edifici d’oficines) s’encarrega d’organitzar tots els viatges del club groc i permet -a tots aquells que ho desitgen- compartir l’expedició amb el primer equip viatjant amb tota la plantilla. Així, qualsevol aficionat pot viatjar en el mateix avió que els jugadors, allotjar-se en els mateixos hotels que la plantilla i gestionar les entrades per veure en viu els partits del Submarí fora de casa tant en Lliga com a la resta de competicions, incloses les internacionals.

A més, tots aquells que ho desitgen també poden adquirir, al millor preu, des d’estades a cases rurals a viatges internacionals, passant per bitllets d’avió, estades en hotels o qualsevol altre producte turístic, i sempre amb la garantia i professionalitat del Villarreal CF.

logo agencia
VillarrealCF AgViajesCMayor 05

Oficina Ciutat Esportiva
Camí de Miralcamp s/n
12540 Vila-real (Castelló)
Tel.- (+34) 964 506 930

Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 18.30h
Correu: viajes@villarrealcfviajes.es

agen centre

Oficina Centre
Major Sant Jaume, 8
12540 Vila-real (Castelló)
Tel.- (+34) 964 531 905
Horari: de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.00 hores dissabtes de 10.00 a 13.00h (d’abril a juliol. Resta de l’any tancat)

Correu: vrcentro@villarrealcfviajes.es

¡Posa't en contacte amb l'Agència de Viatges del Villarreal CF!

Responsable del tractament: VILLARREAL CF SAD

Finalitat en el tractament de les dades: Contactar amb l'Agència de viatges del Villarreal CF.

Legitimació: consentiment prestat i en compliment del contracte.

Cessions: les dades cedides no seran en cap cas cedits a tercers excepte per obligacions legals expresses.

Destinataris: No se cediran a tercers excepte obligació legal.

Dret dels interessats: Podrà exercitar els seus drets sobre protecció de dades (accés, rectificació, oposició, supressió, decisions automatitzades, limitació del tractament, portabilitat) per correu electrònic en rgpd@villarrealcf.es. En qualsevol cas, pot sol·licitar la tutela de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de la seua pàgina web https://www.aepd.es/. Pot consultar més informació sobre la política de privacitat ací.