Endavant Esports
Endavant Esports

Endavant Esports

El Villarreal CF, a través del programa Endavant Esports i la Fundació del Villarreal CF, patrocina a diversos clubs i esportistes de la província de Castelló amb l’objectiu de col·laborar en el creixement i fomentar l’esport d’elit provincial. El projecte consisteix en un suport econòmic i esportiu, ja que el club, a més de dotar de prestacions econòmiques als integrants del programa, també posa a disposició els seus serveis mèdics i l’ús de les seues instal·lacions.

Aquesta iniciativa de suport va començar amb el suport del club al jugador de voleibol de platja Pablo Herrera, després d’aconseguir la medalla de plata en els Jocs Olímpics d’Atenes 2004. Des de llavors, el club ha augmentat progressivament la seua aposta pel projecte. En els últims anys, ha destinat una inversió superior a 700.000 euros en aquest ambiciós programa de mecenatge que contribueix a l’impuls de l’esport d’elit a la província de Castelló.

A través d’Endavant Esports, el Villarreal CF i la Fundació demostren el seu compromís amb l’esport d’elit provincial, que cada any compta amb més representants de diferents disciplines tant en el panorama nacional com internacional. Les cites olímpiques de Pequín 2008, Va riure 2016 i Tòquio 2020 han comptat amb esportistes que formen part del programa d’Endavant Esports.

En la present temporada 2021/22, el Villarreal CF patrocina a un total de 33 clubs i 16 esportistes de la província de Castelló.

Els 16 esportistes individuals que formen part del projecte d’Endavant Esports són els següents: Roberto Bautista (tennis), Pablo Herrera (vóley platja), Sebastián Mora (ciclisme), Pablo Torrijos (atletisme), Lidón Muñoz (natació), Jairo Noriega (boxa), Puchol II (pilota valenciana), Aida Beteta (ciclisme), Carmen Jiménez (pilota valenciana), Diego López (pilota valenciana), Marta Fernández (piragüisme), Nacho Serra (tennis), Óscar Pelegrí (ciclisme), Óscar Cabedo (ciclisme), Pablo Ania (paddle surf) i Vicente Claramonte (piragüisme).

Els 33 clubs que integren la iniciativa són els següents: CA Platges Castelló (atletisme), TAU Castelló (bàsquet), Penyagolosa Trails (atletisme), CFS Bisons Castelló (futbol sala), Servigroup Peníscola FS (futbol sala), CV L’Illa-Grau (voleibol), CV Mediterrani (voleibol), CV Grau Castelló (voleibol), CD Handbol Castelló (handbol), Club Bàsquet Benicarló (bàsquet), Club Natació Castalia Castelló (natació), Hoquei Club Castelló (hoquei), Club Waterpolo Castelló (waterpolo), Vila-Sport Futbol Sala (futbol sala), Club Patí Castalia (hoquei), Amics Handbol Onda (handbol), Club Atletisme Vila-real (atletisme), Club Èol Castelló (ciri), Club Esportiu Granjo (taekwondo), Club Esportiu Bàsquet Vila-real (bàsquet), Club Patí Ciutat de Vila-real (patinatge en línia), Club Patí Almassora (patinatge), Vila-real Bàsquet Club (bàsquet), Vila-real Club Rugbi Penyagolosa (rugbi), Club Tritons de Vila-real (natació), Club Triatló Tritrail de Castelló de la Plana (atletisme), Club Natació Vila-real (natació), Club Natació Flor del taronger Sincro (natació sincronitzada), Club Ciclista Sepelaco (ciclisme), Club Handbol Nules (handbol), Club Handbol Va unir Esportiva Betxí (handbol), Club Natació Nados Castelló (natació) i Temple Marcial Castelló (arts marcials).