Endavant Cultura
Endavant Cultura

Endavant Cultura

El Villarreal CF, a través del projecte d’Endavant Cultura, promociona aspectes tant de la vida cultural de la província de Castelló com relacionats amb l’entorn de l’equip groguet. El club duu a terme accions que impulsen i complementen tant l’oci com l’esport entre els ciutadans.

El programa Endavant Cultura recull la implicació social i el compromís del Villarreal CF més enllà de l’esport, per la qual cosa amplia la seua mirada a l’entorn cultural de la província de Castelló, amb l’objectiu de transmetre i representar els valors que regeixen el Villarreal a través de diferents activitats amb finalitats socials, culturals, esportives i educatives.

En l’actualitat, el Villarreal col·labora amb el SanSan Festival, que se celebra anualment en el recinte de festivals de Benicàssim. Gràcies a l’acord entre totes dues entitats, els abonats ‘groguets’ poden gaudir d’importants descomptes en les entrades al festival ‘indie’ més important d’Espanya.

Conjuntament amb el SanSan Festival, el Villarreal CF ha impulsat Groc Talent, un concurs musical que, ha celebrat ja dues edicions, i promociona el talent dels artistes i bandes de la província de Castelló, donant-los l’oportunitat d’actuar davant centenars de seguidors en les prèvies dels partits del Villarreal CF en l’Estadio de la Cerámica. Com a colofó, el guanyador de Groc Talent forma part de l’exclusiu cartell d’artistes del SanSan Festival.

Així mateix, en els últims anys, el Villarreal CF ha col·laborat en l’edició de diferents obres literàries vinculades amb la història i la cultura del Submarí, com el llibre juvenil ‘On està Groguet?’ o el relat ‘Dies de Futbol’, de Luis Aleixandre.