skip to content
Endavant Cultura
Endavant Cultura

El Villarreal CF, a través del projecte d’Endavant Cultura, promociona aspectes tant de la vida cultural de la província de Castelló com relacionats amb l’entorn del conjunt groc. El club duu a terme accions que impulsen les lletres, les arts i la música de la nostra regió.

Acord amb festivals

En l’actualitat, el Villarreal col·labora amb el SanSan Festival i Rototom Sunsplash, que se celebran anualment en el recinte de festivals de Benicàssim. 

Gràcies a l’acord amb el SanSan Festival, els abonats ‘groguets’ poden gaudir de descomptes en les entrades al festival ‘indie’ més important d’Espanya. Conjuntament amb aquest, el Villarreal CF ha impulsat Groc Talent, un revolucionari concurs musical que, ha celebrat ja diverses edicions, i promociona el talent dels artistes i bandes de la província de Castelló, donant-los l’oportunitat d’actuar davant centenars de seguidors en les prèvies de les trobades del Villarreal CF en l’Estadio de la Cerámica. Com a colofó, el guanyador de Groc Talent forma part de l’exclusiu cartell d’artistes del SanSan Festival.

Obres literàries

Així mateix, en els últims anys, el Villarreal CF ha col·laborat en l’edició de diferents obres literàries vinculades amb la història i la cultura del Submarí, com el llibre juvenil ‘¿Dónde està Groguet?’ o el relat ‘Dies de Futbol’, de Luis Aleixandre.

NOTÍCIES RELACIONADES