skip to content
Endavant Club Groguet
Endavant Club Groguet

El Villarreal CF, a través d’Endavant Club Groguet, organitza i promou activitats amb els més xicotets de la província. El club organitza activitats dins i fora dels centres educatius de Castelló, impulsant valors estretament vinculats amb l’esport, com la salut, la igualtat, la companyonia, la igualtat i la tolerància.

L’activitat estrela de la iniciativa d’Endavant Club Groguet és la de ‘Una Estrela en el teu Col·le’. En ella, els jugadors del primer equip del Villarreal i del conjunt femení visiten els centres escolars de la província en una divertida jornada on és fotografien, signen autògrafs i responen als preguntes dels més xicotets a través d’una distesa entrevista.

Els centres escolars de la província de Castelló també poden gaudir d’una altra mena d’activitats com una visita guiada per l’Estadio de la Cerámica o conéixer de primera mà els instal·lacions de la Ciutat Esportiva. A més, els col·legis tenen l’oportunitat de sol·licitar al club la realització de clínics amb els entrenadors de la Cantera Grogueta.

A través d’Endavant Club Groguet, el Villarreal ofereix diferents serveis vinculats als partits que disputa el primer equip en l’Estadio de la Cerámica. Els abonats grocs poden fer ús de la Ludoteca. I fins i tot els més xicotets de la família poden saltar a la gespa i fer-s’unisca fotografia amb l’onze inicial del Submarí.

En la prèvia dels partits, el Torneig 3×3 Groguet converteix la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica en l’epicentre del futbol base de Castelló. Desenes de conjunts benjamins i prebenjamins de tots els racons de la província se citen al costat del feu ‘groguet’ per a gaudir del seu esport favorit abans d’animar al Villarreal en els seus partits de LALIGA.

Per a celebrar el centenari, el club va organitzar el Tour Centenari Groguet, amb la Copa Endavant com a activitat estrela. El torneig és va celebrar en 12 municipis de la província de Castelló i va comptar amb la impressionant participació de més de 1.700 joves talents.

club groguet

NOTÍCIES RELACIONADES