Endavant Formació
Endavant Formació

Endavant Formació

logo uji
logo ceu
logo miralcamp

El Villarreal CF impulsa l’educació a través de la iniciativa Endavant Formació. El club groc, compromés amb la importància de l’àmbit formatiu, manté acords de col·laboració amb els centres universitaris de la província de Castelló, la Universitat Jaume I (UJI) i el CEU-Universitat Cardenal Herrera, a més d’amb l’IES Miralcamp de Vila-real, on estudien els joves talents que resideixen a la Ciutat Esportiva.

A través d’Endavant Formació, el Villarreal CF mostra la seua aposta pel futur i el creixement dels esportistes estudiants, així com el seu compromís amb la millora de la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació tant en l’àmbit social com esportiu.

UNIVERSITAT JAUME I (UJI): Càtedra Villarreal CF de l'Esport

Les principals línies de treball de l’acord amb l’UJI -subscrit al desembre de 2012 i denominat Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport- són les següents:

Beques a esportistes d’elit: Amb diverses convocatòries ja celebrades, el programa d’ajuda als estudiants esportistes d’elit de l’UJI ha passat dels 10.000 euros inicials de dotació fins als 30.000 euros.
Projectes d’investigació: «Penyagolosa Trail Saludable»: Participació en projectes d’investigació en l’àmbit de l’activitat física. La Càtedra col·labora en el projecte «Penyagolosa Trail Saludable».
Villarreal CF Ràdio: El programa oficial de ràdio del Villarreal CF continua sent realitzat íntegrament per estudiants de l’UJI a través de la Vox UJI Ràdio (FM 107.8).
Graderia UJI: El club destina 100 entrades del Fons Nord al centre universitari (excepte els partits del Reial Madrid, FC Barcelona i València CF) perquè puga vendre-les entre els seus estudiants a un preu de només 10 euros i en el cas de tindre targeta esportiva de totes les zones, ser esportista d’elit o ser membre de les seleccions universitàries, al preu de tan sols 5 euros. Els diners recaptats es destina a reforçar el programa de la Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport.
Formació i ocupació: Existeix un conveni de pràctiques en diferents departaments del club. Amb els alumnes de Ciències de Comunicació, es plantegen exercicis reals, integrats en el pla d’estudis dels graus i recompensats amb l’oportunitat de completar una estada de pràctiques al Villarreal CF.
La Càtedra tindrà el seu àmbit d’actuació a Vila-real, la província de Castelló i la Comunitat Valenciana, i estarà dirigida pel professor del Departament d’Educació de l’UJI i director del Servei d’Esports, Carlos Hernando.

CEU-UNIVERSIDAD CARDENAL HERRERA: Aula Endavant

Les principals línies de treball de l’acord amb la CEU-Universitat Cardenal Herrera -subscrit a l’octubre de 2015 i anomenat Aula Endavant- són les següents:

Formació RCP: Els jugadors del primer equip, Villarreal B, Villarreal C i Juvenil A, així com les jugadores del primer equip femení i els tècnics del futbol 8, reben formació de reanimació cardiopulmonar impartida per investigadors del CEU.
Graderia CEU: El club destina 100 entrades del Fons Nord al centre universitari (excepte els partits del Reial Madrid, FC Barcelona i València CF) perquè puga vendre-les entre els seus estudiants a un preu reduït.

CONVENIO DE COLABORACIÓN CON EL IES MIRALCAMP

El Villarreal CF i l’IES Miralcamp de Vila-real, com a entitats amb interessos comuns en l’àmbit de l’educació integral de les persones, especialment els adolescents, tenen un conveni de col·laboració que serveix per a establir unes línies d’actuació conjuntes per a potenciar la importància d’una educació basada en l’acceptació de les diferències individuals i la valoració d’aquestes com un enriquiment personal i social. Així, les dues entitats han fet un pas més en la seua relació, col·laborant en la formació integral de l’alumnat. Molts canteranos grocs porten temps estudiant en l’IES Miralcamp de Vila-real, aprofitant que es troba a tan sols uns metres de la Ciutat Esportiva.