skip to content
Museu&Tour
Museu&Tour

ENDINSA'T EN LES ENTRANYES DEL SUBMARÍ GROC

Inmersión Villarreal és una apassionant experiència en la qual els aficionats podran endinsar-se de ple en la història del Villarreal CF visitant el museu oficial i completant un fascinant recorregut per l’Estadio de la Cerámica.

Els visitants se submergiran en la trajectòria, identitat i valors del Villarreal CF en un emocionant viatge audiovisual i interactiu per les diferents sales tematizadas del museu, ambientat en el Submarí Groc. Després de la visita a este innovador espai, l’aventura continua amb un impressionant recorregut guiat a l’Estadio de la Cerámica, que descobrirà els seus llocs més exclusius i emblemàtics.

Duració estimada: 1h i 45 minuts.

Idiomes: espanyol, valencià i anglés.

Dies d’obertura: dijous a la vesprada, divendres a la vesprada, dissabte al matí i vesprada i diumenge al matí.

TARIFES

ENTRADA GENERAL

Majors de 12 anys

15€

ENTRADA XIQUETS/ETES

(6 a 12 anys)

12€

ABONATS I SIMPATITZANTS

Majors de 12 anys

12€

XIQUETS/ETES ABONATS I SIMPATITZANTS

(6 a 12 anys)

8€

Entrades gratuïtes per a menors de 6 anys

FAQs (preguntes freqüents)

1. Quin tipus de tarifes existixen?
  • La tarifa per a adults és de 15 euros.
  • Els abonats i simpatitzants del Villarreal paguen 12 euros.
  • La tarifa per a xiquets (6 a 12 anys) és de 12 euros.
  • Els xiquets abonats i simpatitzants (6 a 12 anys) abonen 8 euros.
  • L’entrada és gratuïta per a menors de 6 anys.
2. A partir de quina edat paguen els xiquets en Inmersión Villarreal?

A partir dels 6 anys (inclusivament). Sempre han d’anar acompanyats d’un adult.

3. Soc abonat i/o simpatitzant del club, pot beneficiar-se del meu descompte una altra persona?

Tots els beneficis, descomptes i avantatges que tenen els abonats i simpatitzants són personals i intransferibles, i només podran ser gaudides pel titular del carnet. S’exigirà l’exhibició d’un document identificatiu del titular (DNI o llibre de família per a menors de 12 anys), juntament amb el carnet d’abonat i/o simpatitzant.

4. El preu és diferent si compre online o a les Tendes Oficials?

No. El preu és el mateix. Pots comprar les entrades en la web oficial del Villarreal CF o a les Tendes Oficials.

5. Es pot comprar l'entrada en l'Estadio de la Cerámica el mateix dia de la visita?

Sí, acudint a la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica. Encara que l’entrada està subjecta a la disponibilitat i als horaris establits.

6. Quins mètodes de pagament tinc per a comprar la meua entrada?

Si la compra es realitza online, hauràs de pagar la teua entrada amb targeta de dèbit o crèdit. Si la compra es realitza a les Tendes Oficials, podràs utilitzar el mateix mètode de pagament o abonar la teua entrada en efectiu.

7. Com rebo la meua entrada després de comprar-la online?

Si la compra es realitza en línia, rebràs l’entrada per email. En canvi, si la compra es realitza a les Tendes Oficials rebràs la teua entrada impresa.

8. Quant sol durar la visita a Inmersión Villarreal?

El temps estimat de l’experiència Museu&Tour és d’1.45 hores en total. S’estima que la visita al museu és de 45 minuts, encara que els visitants poden romandre en ell el temps que vulguen, sempre que es respecten els horaris de tancament. La duració aproximada del tour guiat per l’Estadio de la Cerámica és d’una hora.

9. Amb quanta antelació he d'arribar?

Pots arribar en qualsevol moment a partir de l’hora assignada. En els últims accessos habilitats de cada franja horària (13.00h i 19.00h), s’haurà d’entrar a Inmersión Villarreal com a màxim fins a mitja hora després, les 13.30 hores i 19.30 hores.

10. Necessite portar les meues entrades impreses?

Pots portar les teues entrades impreses o en el teu dispositiu mòbil.

11. Com puc reservar les entrades dels xiquets menors de 6 anys?

Els xiquets menors de 6 anys no necessiten entrades per a gaudir de l’experiència. Hauran d’anar acompanyats per un adult i acreditar la seua edat amb DNI o llibre de família.

12. Poden els menors visitar sols Inmersión Villarreal?

Els menors de 12 anys hauran d’acudir acompanyats d’un adult.

13. El Tour a l'Estadio de la Cerámica és guiat?

Sí. Inmersión Villarreal és una experiència de Museu&Tour. El museu és de recorregut lliure, però la visita per l’estadi serà acompanyada per un dels guies oficials del Villarreal CF.

14. En quins idiomes puc gaudir d'Inmersión Villarreal?

El museu és trilingüe i pot gaudir-se en castellà, valencià i anglés. Per part seua, les explicacions del tour guiat per l’Estadio de la Cerámica són en castellà i anglés.

15. Puc adquirir només l'entrada per a visitar el museu?

La visita al museu sempre va acompanyada del tour a l’Estadio de la Cerámica. A excepció d’en dies de partit o dies d’esdeveniments especials en els quals no es podrà realitzar la visita guiada. En eixe cas, només romandrà obert el museu i el preu de l’entrada general serà de 10€, de 8 euros per a abonats i simpatitzants i xiquets/as (6 a 12 anys) i de 6€ per a xiquets/as (6 a 12 anys) que siguen abonats o simpatitzants.

16. Hi ha entrades de data oberta?

No. Per a gaudir d’Inmersión Villarreal has de seleccionar un horari i data. En cas de no poder assistir a l’hora prevista, podràs accedir de manera excepcional a l’experiència en un altre dels horaris habilitats d’eixe mateix dia.

17. Puc canviar la meua entrada de data?

No, ho sentim. La venda d’entrades és definitiva. No s’admeten canvis de dia. Tampoc devolucions o reembossaments per motius aliens a Inmersión Villarreal.

18. Inmersión Villarreal es pot gaudir amb discapacitat en cadires de rodes?

El museu està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, mentres que el tour per l’Estadio de la Cerámica no està completament adaptat. No obstant això, els visitants amb mobilitat reduïda han d’escriure un correu electrònic a inmersionvillarreal@villarrealcf.es prèviament per a concertar la seua visita a l’estadi i poder així gaudir d’una experiència adaptada.

19. On està situat Inmersión Villarreal?

S’accedix per la porta 27 de l’Estadio de la Cerámica, situada en el Fons Sud, al costat de les escultures de Jaume Plensa.

20. Puc realitzar fotos o vídeos en Inmersión Villarreal?

Sí, està permés en tot el recinte.

21. Una vegada que he accedit a Inmersión Villarreal puc eixir i tornar a entrar?

No, únicament es permet un accés per entrada.

22. És fàcil aparcar?

Hi ha una zona de pàrquing annexa a la Plaça de l’Estadio de la Cerámica, just enfront de la porta d’accés a Inmersión Villarreal. També pots trobar estacionament al Carrer de l’Ermita o Carrer Blasco Ibáñez.

23. Es pot menjar en l'Estadi abans o després de la visita al museu?

Sí. L’Estadio de la Cerámica té dos restaurants El Ceramista i El Vasco, on es pot menjar i/o sopar abans o després de la visita.