El club realitza una exitosa activitat per als més xiquets que es diverteixen jugant, amb la intenció de facilitar el desenvolupament motriu, cognitiu i soci-afectiu.

El Villarreal CF desenvolupa una activitat especial per als xiquets d’entre tres i sis anys d’edat, a manera d’avantsala a l’entrada en el futbol base de l’escola. El Curs de Psicomotricitat és una de les activitats més exitoses que organitza l’entitat i acumula un saldo summament positiu temporada després de temporada. Tant és així que el curs ampliat considerablement les seues places arran de la gran quantitat de xiquets que aprenen, juguen i es diverteixen en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

Joc simbòlic, joc sensu-motriu, joc de regles? Des de l’àrea de la psicomotricitat l’objectiu és facilitar el desenvolupament global de la persona des de totes les seues àrees d’actuació: motriu, cognitiva i soci-afectiva.

La psicomotricitat conjumina accions motores, cognitives, emocionals… Activitats que es fonamenten en el moviment natural i espontani del xiquet. El joc és pres com l’instrument metodològic en l’estructura de les sessions mitjançant el qual es fomenta l’exploració de totes les possibilitats de moviment.

Aquesta activitat en edat primerenca mitjançant el joc, l’activitat física i activitats d’expressió implica una participació a nivell intel·lectual, física, social i emocional encaminada cap a la pràctica d’un esport intel·ligent d’àmplia base soci-motriu com és el futbol. El curs té la possibilitat en cas que es duga a terme un o dos dies a la setmana, depenent de l’elecció de cada pare, que tria una activitat adequada d’esplai per al creixement del seu fill.

CURS 2023/24 COMPLET