Villarreal CF Runners és l’equip d’atletisme oficial del Submarí Groc amb el qual els abonats ‘groguets’ poden participar en algunes de les proves esportives més prestigioses vestint els colors del Villarreal.

Des del seu naixement en 2017, el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb la Societat Esportiva Correcaminos. Gràcies a este conveni, els abonats grocs poden gaudir d’importants descomptes tant en la Mitja Marató com en la Marató València Trinidad Alfonso. Per a 2024, les carreres estan previstes per al 27 d’octubre i l’1 de desembre, respectivament.

Els aficionats interessats a inscriure’s als certàmens han d’enviar un correu a la següent adreça cvfrunners@villarrealcf.es a partir del dilluns 19 de febrer, adjuntant una fotografia del DNI i de l’abonament del Villarreal CF de la present campanya 2023/24. Tots els correus que arriben abans de la data indicada prèviament seran rebutjats.

A tots els participants que s’inscriguen a través del club se’ls regalarà una samarreta del Villarreal CVF Runners abans de totes dues proves.

Preus de les carreres de 2023 per als abonats que formen part de Villarreal CF Runners:

  • Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich (27 d’octubre): 60 euros (+ 3 euros de llicència)
  • Marató València Trinidad Alfonso (1 de desembre): 100 euros (+ 5 euros de llicència)

Per a més informació sobre els preus i condicions de les proves, es pot contactar amb el club en la següent adreça de correu electrònic: cvfrunners@villarrealcf.es 

Pots obtindre més informació sobre les carreres visitant els següents enllaços:

NOTÍCIES RELACIONADES