2023-03-07 RP Raul Albiol 004

NORMATIVES I FUNCIONAMENT

 • Totes les entrevistes i atencions a la premsa s’han de gestionar a través del departament de comunicació del Villarreal CF. La directiva, l’entrenador i els jugadors concediran les entrevistes gestionades amb previ consentiment del club. Les peticions es podran realitzar posant-se en contacte amb el Departament de Premsa del club (prensa@villarrealcf.es o per telèfon +34 964 500 250).

 
 • Tots els comunicats oficials, notícies, fitxatges i comunicat mèdic es donen a conèixer a través del web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

 
 • Les rodes de premsa es duen a terme a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva després de l’entrenament matinal i també s’emeten en directe a la web oficial a través de la multiplataforma Villarreal CF Live.

 
 • L’entrenador compareix en sala de premsa els divendres després de l’entrenament (en cas que el partit siga en divendres, l’atenció als mitjans serà el dijous). Si l’entrenament aquest dia es porta a terme a l’Estadi de la Ceràmica, la roda de premsa serà al mateix estadi. En les setmanes que hi hagi partit de la UEFA Europa League, l’entrenador compareixerà davant els mitjans de comunicació el dia previ al següent partit de Lliga (dissabte o diumenge).

 
 • Totes les rodes de premsa entre setmana seran pujades immediatament en alta resolució al servidor audiovisual del web oficial, com així també els reportatges especials de “Villarreal CF TV”, perquè els mitjans puguen disposar d’aquest material de forma lliure i gratuïta. Cada vegada que s’actualitze el servidor es notificarà per correu electrònic. Els interessats que vulguen rebre aquests correus, hauran de sol·licitar-ho per correu electrònic a prensa@villarrealcf.es.

 
 • Si hi ha algun entrenament vespertí, la roda de premsa es realitzarà abans de la sessió (si és doble torn, es manté l’horari matinal).

 
 • Els dies de descans no hi ha atenció a la premsa.

 
 • Quan l’entrenament siga a porta tancada, el club comunicarà el temps permès per a l’accés a la premsa.

   

  NORMATIVA PREMSA CANTERA GROGUETA

 • Totes les entrevistes i atencions a la premsa s’han de gestionar a través del departament de comunicació del Villarreal CF. Els entrenadors i jugadors del futbol base del Villarreal CF concediran les entrevistes gestionades amb previ consentiment del club. Les peticions es poden fer per correu (prensa@villarrealcf.es) o per telèfon (+34 964 500 250).
 
 • En els partits al Mini Estadi, els periodistes acreditats hauran de situar-se en les seues respectives zones reservades. Els redactors i professionals de ràdio podran exercir la seua feina a la tribuna de premsa, mentre que els fotògrafs hauran de situar-se a les zones acotades per a ells a peu de camp. El túnel de vestidors del Mini Estadi serà zona reservada per a jugadors, tècnics, àrbitres i personal autoritzat del club.

 
 • Els periodistes i fotògrafs hauran d’acreditar-se la setmana prèvia a cada trobada en el Mini Estadi. La data límit per a gestionar les acreditacions d’aquestes trobades serà el dijous previ al començament de cada partit.