El Partido de las Leyendas
El Partido de las Leyendas

El Villarreal va celebrar El Partido de las Leyendas el 25 de març de 2023. Aquest especial esdeveniment, que es va organitzar com a part de la celebració del centenari del club, va retre homenatge als exjugadors que han defensat els colors del Submarí.

El club va seleccionar a 24 dels futbolistes més emblemàtics de la història del Villarreal per a formar un equip de llegendes i disputar un partit especial davant Llegendes Espanya. El quadre groguet, dirigit per Benito Floro va estar compost per un elenc de 24 futbolistes:

Andrés Palop, Mariano Barbosa, Javi Venta, Igor Tasevski, Xisco Nadal, Unai Vergara, Mateo Musacchio, Fabricio Coloccini, Gonzalo Rodríguez, Juanma Peña, Joan Capdevila, Juanpi Sorín, Marcos Senna, Bruno Soriano, Josico, Héctor Font, Robert Pires, Juan Román Riquelme, Rubén Gracia Cani, Martín Palermo, Moisés García, Víctor Fernández, Guayre i Diego Forlán.

20230325 PartidoLeyendas 094

El màxim golejador històric del Villarreal CF en totes les categories, Adriano García, va fer el servei d’honor del partit, el resultat del qual va ser de 0-1 per al combinat nacional. La jornada va ser una autèntica festa per a la família grogueta, que va tornar a gaudir dels millors jugadors històrics del Submarí.

En la prèvia, els exjugadors de les dècades de 1960 i 70; 1980 i 90; i del 2000 fins a l’actualitat van saltar a la gespa de l’Estadio de la Cerámica per a rebre la calor del públic i una sonora ovació abans de posar en una foto de família que quedarà per a la història del Villarreal CF.

Per si no fos prou, en el descans, el club groc va anunciar als integrants de l’XI històric del Villarreal CF, triat per l’afició a través de la web oficial del club:

Sergio Asenjo; Juan Foyth, Raúl Albiol, Gonzalo Rodríguez, Joan Capdevila; Juan Román Riquelme, Marcos Senna, Bruno Soriano, Santiago Cazorla; Diego Forlán i Gerard Moreno.

11 Historico

Com a colofó, el Submarí va brindar un reconeixement únic a Pau Torres. El futbolista vila-realenc va ser nomenat Jugador Emblema del Villarreal CF i va rebre per això la insígnia d’or i diamants. Un distintiu que reconeix els seus assoliments com a futbolista de Vila-real, per ser el jugador amb més partits en totes les categories i equips del club i encarnar fidelment els valors de l’entitat. 

pautorres

Les millors fotografies d’El Partido de las Leyendas