skip to content
Tots amb el Villarreal B davant el Levante
Tots amb el Villarreal B davant el Levante

Fernando Roig fa una crida per a animar al filial per l’objectiu de la permanència

El Villarreal B necessita a tots els groguets per a intentar aconseguir la permanència! El primer dels seus tres últims partits a casa serà este divendres 3 de maig a les 20.30 hores contra el Levante UD. El president de l’entitat groga, Fernando Roig, va aprofitar l’acte d’ampliació del Passeig Groc per a animar a tota l’afició a animar davant el conjunt valencià: “Vull fer una crida perquè la gent vinga este divendres a l’estadi. Si volem que l’equip estiga en Segona, cal vindre a animar”.

El protocol d’entrada per al partit davant el conjunt granota és el següent:

  • Els abonats podran arreplegar fins a 5 entrades d’invitació d’ús exclusiu per a l’afició local. Estes entrades es repartiran en el mateix accés de l’estadi.
  • Els abonats de Fondos (Nord i Sud) i Tribuna Preferent podran accedir amb la seua passada lliurement bé a la Tribuna Preferent (antiga Preferència). Els seients no estaran assignats i els aficionats se situaran per orde d’arribada. En cas d’acudir amb convidats, podran asseure’s en la mateixa zona. En cas d’omplir-se la Tribuna Preferent, s’habilitarà el Fondo Norte.
  • Els abonats de Tribuna (central i lateral), Palco VIP i Palco d’Honor accediran amb el seu abonament a la seua localitat habitual i no poden portar convidats a esta zona. Les invitacions que sol·liciten seran de la resta de zones habilitades (Tribuna Preferent).
  • Els abonats de Súper Tribuna se situaran en la Súper Tribuna Par, accés per Porta 13 (no s’obrirà la Impar).
  • El Villarreal CF obrirà les respectives portes d’accés des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • L’afició  visitant se situarà en Fondo Sur quedant este espai reservat per a esta, on disposaran de 1.080 entrades.
  • Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguen el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.

Tots amb el Villarreal B! Endavant!

Compartir.