Groc Talent és un concurs musical, que organitza el Villarreal CF en col·laboració amb el SanSan Festival. El club groc impulsa aquesta iniciativa cultural per a donar a conéixer i impulsar el talent musical de la província de Castelló.

Gràcies a aquesta activitat d’Endavant Cultura, deu bandes i/o artistes castellonencs participen actuant durant la prèvia dels partits de LaLiga en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica. Els groguets gaudeixen de la seua música i puntuen els seus concerts, selecciona així als tres grups que actuen en la gran final.

Sota gran expectació, les tres bandes tornen a actuar en la cita final i un jurat musical, compost per representants del Villarreal CF i el SanSan Festival, trien al guanyador de l’edició, el gran premi de la qual és formar part del cartell del festival de música indie de Benicàssim.

 

Fins al moment, el Villarreal CF ha celebrat tres edicions de Groc Talent. Red Smoke, Valiente Bosque i La Aldea han sigut les bandes guanyadores del certamen, complint el somni d’arribar a actuar en el SanSan Festival.