Groc Talent

Groc Talent és un concurs de música organitzat pel Villarreal CF en col·laboració amb el Festival SanSan. Els grocs impulsen aquesta iniciativa cultural per a donar a conéixer i promocionar el talent musical de la província de Castelló.

Gràcies a aquesta activitat, emmarcada en Endavant Cultura, deu bandes i/o artistes castellonencs actuaran en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica durant la prèvia als partits de LALIGA. Els aficionats grocs gaudiran de la seua música i valoraran els seus concerts, seleccionant així els tres grups que actuaran en la gran final.

Sota gran expectació, les tres bandes tornen a actuar en la final i un jurat musical, format per representants del Villarreal CF i del SanSan Festival, selecciona al guanyador de l’edició, el gran premi de la qual serà formar part del cartell del Festival de música independent a Benicàssim.

Fins al moment, el Villarreal CF ha celebrat tres edicions de Groc Talent. Red Smoke, Valiente Bosque i La Aldea han sigut les bandes guanyadores del concurs i han complit el somni d’actuar en el prestigiós SanSan Festival.

Ara, per a la present temporada 2023/24, el club ha obert el termini d’inscripció per a la quarta edició d’aquest reeixit certamen, que ha posat en valor als artistes emergents de la nostra província.

IV Groc Talent

Esta nova edició comptarà amb sis bandes i artistes. Diversos Sevas, Missing, Pasqual Riera, Rebelodic Originals, Generación Z i Soporte Vital Band seran els grups que, amb les seues actuacions, amenitzaran les prèvies dels duels de lliga del Villarreal en l’Estadio de la Cerámica.

Els aficionats, a partir del dilluns següent a cada actuació (a partir de les 12.00h), podran valorar les interpretacions a través de la web del club. I els tres participants que aconseguisquen major puntuació, trauran el seu bitllet per a la gran final. Esta ineludible cita tindrà lloc el 17 de març abans del derbi davant el Valencia CF.

Les dates de les diferents actuacions són les següents (dia exacte i hora subjectes a la designació d’horaris de LALIGA):

  • J14. Villarreal-Osasuna (26 de novembre): Diversos Sevas
  • J16. Villarreal-Real Societat (10 de desembre): Missing
  • J21. Villarreal-Mallorca (21 de gener): Pasqual Riera
  • J23. Villarreal-Cádiz (4 de febrer): Generación Z
  • J25. Villarreal-Getafe (18 de febrer): Rebelodic Originals
  • J27. Villarreal-Granada (3 de març): Soporte Vital Band
  • J29. Villarreal-Valencia (17 de març): Gran final

Votació

Rebelodic Originals (activa fins al 26 de Febrer)

1 ⭐2 ⭐3 ⭐4 ⭐5 ⭐
Rebelodic Originals
1 ⭐
2 ⭐
3 ⭐
4 ⭐
5 ⭐