Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica

Situada al sud de la ciutat i molt bé comunicada gràcies a la seua ubicació al costat de la Nacional 340, la Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica compta amb més de 40.000 metres quadrats d’extensió que es reparteixen en tres camps de Futbol 11 i un de Futbol 8, acompanyats de dues graderies per a 250 espectadors. Els tres camps de Futbol 11, a més, destaquen per la seua enorme versatilitat, ja que poden convertir-se en camps de Futbol 8 si les circumstàncies ho exigeixen.

La Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica compta amb un modern edifici de dues plantes, tot revestit en ceràmica, plantejat amb els últims avanços de l’eficiència energètica. L’edifici està conformat amb plaques solars, il·luminaries de baix consum LED i l’optimització de recursos amb la reutilització i l’aprofitament d’aigües residuals per al reg dels camps.

La instal·lació compta amb l’estructura necessària per al correcte funcionament de les activitats esportives, amb un ampli gimnàs dotat amb l’última tecnologia, 24 vestuaris per a les diferents categories i una sala habilitada per als serveis mèdics.

Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica / Camí Segon Sedeny s\n / 12540 Vila-real (Castellón)