Samarreta del Centenari
Samarreta del Centenari
banner centenario camiseta 941 copia
banner centenario camiseta 374 copia

La samarreta del Centenari

El Villarreal CF ha dissenyat una samarreta oficial del centenari per a commemorar els 100 anys del Submarí Groc. L’elàstica, elaborada amb la col·laboració de Joma, està inspirada en la que va vestir el Villarreal CF en el seu primer ascens a Primera Divisió i manté el color groc com a senyal d’identitat del club, acompanyat de detalls en blau celeste que contrasten sobre la base.

A més, en la part superior de l’esquena presenta una impressió d’un submarí amb l’escut del club i la inscripció del 100 aniversari. Al seu torn, a l’interior del coll de la samarreta s’inclou una altra impressió en el mateix to amb l’evolució dels diferents escuts del club fins hui. Finalment, l’escut del Villarreal CF apareix brodat en la part frontal de la samarreta per a aportar un toc extra d’elegància.

La samarreta, presentada el 19 de desembre de 2022 en l’acte d’inauguració del centenari amb una actuació estel·lar del freestyler @Javifreestyle. Posteriorment es van sumar els jugadors Manu Trigueros i Irene Miguélez lluint per primera vegada l’elàstica del centenari.

La samarreta commemorativa es pot comprar per només 69.90 euros a la Botiga En línia i a les Botigues Oficials del Villarreal CF.