skip to content
Corner Sports Bar
Corner Sports Bar

Corner Sports Bar Del Poble

Un espai per a gaudir del millor futbol

Obert al públic, accés per Porta 29.

Horaris: dilluns a divendres, de 18.00 a 23.30 hores; i dissabtes i diumenges, de 12.00 a 0.00 hores.

Telèfon: 657 90 55 77

Sense necessitat de reserva

Corner Sports Bar Del Poble és un espai gastronòmic situat a l’interior de l’Estadio de la Cerámica (accés per Porta 29). Un lloc ideal per a gaudir de l’esport i dels partits del Villarreal CF gràcies als seus 450 metres replets de televisors.

Este projecte ha nascut de l’aliança entre el Villarreal CF i el grup de restauració valencià Food Court Project, que ha seleccionat un mix de marques pròpies per a satisfer les necessitats de tots els clients.

L’horari d’este nou espai gastronòmic de l’Estadio de la Cerámica és de dilluns a divendres, de 18.00 a 23.30 hores; i dissabtes i diumenges, de 12.00 a 0.00 hores.

Àmplia varietat gastronòmica en un lloc immillorable

En Corner Sports Bar destaca la presència de firmes ja consolidades a nivell nacional com Del Poble Pizzeria, que es caracteritza pel seu forn de llenya, massa fina i els seus ingredients de màxima qualitat. Del Poble conviurà amb espais nous com Craving Burgers, que s’estrena amb este projecte, apostant per la smash burger que tant està triomfant en el panorama hamburguesero d’este país.

Dins de l’oferta, també es pot gaudir del millor pollastre fregit de la mà de Wingz Chicken Factory, qui ja triomfa a València amb les seues hamburgueses de pollastre XXL o els seus alitas banyades.

Poblano s’encarrega de donar el toc tex-mex amb els natxos i ruquets i per als més sibarites, Pedigrí, per a gaudir de gossets calents artesans elaborats amb carn fresca 100% vaca.

A més, totes estes marques seran presents per a servici a domicili a través de Glovo.