Tour Centenari Groguet
Tour Centenari Groguet

El Villarreal CF compleix 100 anys d’història i ha volgut celebrar-ho amb tota la província. El Tour Centenari Groguet és un esdeveniment impulsat pel club que va organitzar diferents activitats per tota la geografia provincial, involucrant en la festa del centenari als municipis de Castelló durant els primers mesos del present any 2023. L’activitat estrela d’aquest nou tour provincial va ser la celebració de la Copa Endavant 3×3.

La Copa Endavant 3X3

La Copa Endavant 3×3 consisteix en un xicotet torneig de futbol 3 que es va celebrar de febrer a juny de 2023 en dotze localitats de la nostra província. Els municipis de Segorbe, Almassora, la Vall d’Uixó, Vinaròs, Borriana, Morella, Onda, Benicàssim, Nules, l’Alcora, Benicarló i Vila-real van albergar aquest divertit certamen, que ja va recórrer la província de Castelló fa més d’una dècada.

Els xics i xiques d’entre 6 i 12 anys (nascuts del 2011 al 2016) es van inscriure per a participar en alguna de les diferents seus que compondran el circuit d’aquest torneig provincial. Cal destacar que cada equip va estar compost per tres o quatre jugadors.

Aquest torneig mixt, per a xiquets i xiquetes, es va dividir en dues categories: Groc (per a xiquets i xiquetes nascuts en 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts en 2014, 2015 i 2016). Els participants van rebre un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu van rebre una medalla i van tindre l’oportunitat de jugar la gran final.

A més de promoure el futbol i la diversió, el Villarrealva organitzar una gran festa en cadascun dels pobles que alberguen el torneig. Inflables, música i tot tipus de sorpreses i activitats perquè els més xicotets i les seues famílies celebren en gran la festa del Centenari Groguet.

Com a colofó, la gran final del torneig se celebrarà el 10 de juny en l’Estadio de la Cerámica. Els campions de cada seu es van enfrontar sobre la gespa del feu groguet. Els vencedors de cada categoria van guanyar un viatge per a ells i un acompanyant a un dels desplaçaments del primer equip. En la gran final, els participants i els seus familiars van viure una jornada única gaudint del millor futbol i d’una gran festa en honor als 100 anys del Villarreal.

LOGO_3x3 Centenario_Color 1