skip to content
Yerson Mosquera i Nerea Pérez tornen al col·le a Sant Mateu
Yerson Mosquera i Nerea Pérez tornen al col·le a Sant Mateu

Els futbolistes del Villarreal CF han visitat als alumnes del CEIP Mare de Déu dels Àngels

Yerson Mosquera i Nerea Pérez han tornat a les aules per un dia. Els futbolistes del Villarreal CF han visitat el CEIP Mare de Déu dels Àngels de Sant Mateu gràcies a la iniciativa ‘Una Estrela en El teu Col·le’ d’Endavant Club Groguet.

Durant la seua estada en el centre, els jugadors groguets han assaciat la curiositat de l’alumnat del centre, responent les qüestions que els plantejaven. Posteriorment, els xicotets estudiants van tindre temps per a fotografiar-se amb els ídols grocs i aconseguir els seus autògrafs.

El Villarreal CF, amb els més xicotets gràcies a Endavant Club Groguet

A través de l’activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’, el Villarreal CF acosta el club als més xicotets de la província de Castelló des de la temporada 2014-15. Una infinitat de futbolistes del primer equip i del Villarreal Femení han passat durant les últimes campanyes pels centres escolars de la província de Castelló.

Esta mateixa campanya, Yeremy Pino i Fatou Kanteh van acudir al Col·legi Escultor Ortells de Vila-real, Adrià Altimira i Carmen Carbonell al CEIP Lluís Tena de Sant Jordi, Filip Jorgensen i Paola Soldevila al CEIP Miralcamp de Onda; i Jorge Cuenca i Tere Morató al Col·legi Verge del Carmen de Vila-real.

D’ara en avant, els futbolistes del primer equip del Villarreal i Villarreal Femení aniran passant per més centres escolars per a conéixer i gaudir dels més xicotets.

Compartir.