El Villarreal CF ha llançat el Carnet Simpatitzant de la temporada 2022/23. El club groc ha tornat a apostar per aquesta atractiva opció que permet als aficionats groguets de tot el món estar més vinculats que mai al Submarí i poder gaudir de múltiples avantatges en aquesta temporada tan especial, en la qual el club celebra el seu centenari.

Per un preu de 45 euros, els aficionats podran gaudir dels següents avantatges:

 • Aconseguir el pack de centenari: Els aficionats rebran al seu domicili el carnet de simpatitzant personalitzat al costat d’un obsequi commemoratiu del centenari.
 • Tindre prioritat i formar part de la llista d’espera per a obtindre l’abonament del Villarreal CF del pròxim curs 2023/24.
 • Viure un partit en directe: El carnet simpatitzant permet als aficionats comprar fins a 4 entrades amb un descompte del 50%. *S’aplicarà només en partits oficials de LaLiga 2022-23 a excepció dels partits contra: FC Barcelona, Real Madrid, Atlético de Madrid i Valencia CF i subjecte a l’aforament disponible.
 • Els simpatitzants tindran l’opció de gaudir gratuïtament de diversos partits de LaLiga SmartBank.
  Viure tots els partits de Villarreal Femení a la Ciutat Esportiva Miralcamp.
 • Presenciar gratuitament tots els partits del Villarreal Femení en la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.
 • Sumar-se als avantatges del Yellow Club: Gaudir de tots els avantatges de ser groguet. Presentat el carnet, podran accedir a descomptes i promocions exclusives. Tots els detalls en: https://villarrealcf.es/yellow-club
 • Un cupó de descompte a la Tenda Online: El carnet de simpatitzant proporcionarà un cupó de descompte del 10% per a aplicar-ho a qualsevol producte que compres a la nostra tenda en línia: https://shop.villarrealcf.es
  Participar al Dia del Simpatitzant: Viure un dia especial al costat del Submarí. El club organitza una jornada per a reunir a tots els simpatitzants i viure un dia exclusiu junt a la família grogueta. *Condicions per concretar.
 • Per a gestionar tant les invitacions com la compra d’entrades, així com per a altres comunicacions, hauràs de dirigir-te a groguet@villarrealcf.es