skip to content
Villarreal Academy s’expandeix per tot el món!
Villarreal Academy s’expandeix per tot el món!

Les acadèmies internacionals del Submarí seran presents aquest estiu a Europa, Àsia i Amèrica

El Villarreal CF, gràcies al seu projecte d’expansió internacional Villarreal Academy, porta a tots els racons del món la metodologia, valors i cultura que el converteixen en un dels clubs referencia a Europa. L’entitat groga ja ha enviat a diferents entrenadors a les més de deu acadèmies internacionals associades per a les diferents proves anuals i campaments d’estiu. Així, el Villarreal CF continua difonent la seua metodologia i identificant jugadors de gran talent que, posteriorment, són seleccionats per a entrenar en la Player Training Week.

Els coordinadors de Villarreal Academy treballen diàriament amb les acadèmies i clubs associats de manera telemàtica. No obstant això, en el present estiu, tots ells seran presents per a observar de primera mà i donar suport al treball de cadascuna de les acadèmies.

Villarreal Virginia Academy, Villarreal Nebraska Academy, Villarreal Force, Villarreal North Texas, Villarreal Houston, Villarreal Indiana, Villarreal Las Vegas, Provo Athletic Club i Villarreal Montreal Academy són les acadèmies que, durant aquest estiu, realitzaran els diferents campaments i processos de selecció de jugadors.

A més, des de maig i fins a agost, Villarreal Academy realitza campus amb acadèmies i clubs conveni de tot el món. Fins hui, el Villarreal CF ha estat a Kuala Lumpur (Malàisia), Afula (Israel), Riga (Letònia), Manitoba (el Canadà) i pròximament a Vancouver (el Canadà), Erie (els Estats Units), Pattaya (Tailàndia) i Ancaster (el Canadà).

Pots consultar més informació sobre Villareal Academy ací.

Compartir.