skip to content
Miguel Álvarez: “En La Cerámica som molt forts”
Miguel Álvarez: “En La Cerámica som molt forts”

El tècnic s’unix a Fernando Roig i fa una crida a tots els groguets (divendres, 20.30h)

L’entrenador del Mini Submarí, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al derbi entre el filial groc i el Levante UD, un dol de necessitats per a tots dos equips i en el qual tant el president Fernando Roig com el tècnic groguet, han demanat el suport de tota l’afició. El partit contra el conjunt granota serà este divendres 3 de maig a les 20.30 hores en l’Estadio de la Cerámica.

Estes són les declaracions de Miguel Álvarez en la prèvia:

Partidàs a Gijón

“Va ser de les vegades que tot el pla de partit t’ix bé i tens eixe grau de fortuna que en el futbol és important, però crec que hem tingut partits així, no tan estés en el temps, perquè ens han penalitzat amb gols i això et fa precipitar-te i l’altre dia es puo manejar millor des d’un resultat positiu. Era un escenari brutal amb una afició que estreny i que els xics tingueren eixa personalitat és molt important per al cos tècnic i per a l’entitat”.

Assentats en el bon joc

“Portem molts partits bé, però hi ha una causa. És important el que ha passat en el primer equip amb una situació fenomenal. Això ha generat que no hagen de tirar tant de xics del B tant per a jugar com en el dia a dia i Marcelino entén el que s’està jugant el B. Eixa és la dificultat del B. La situació del primer equip facilita que el B funcione d’una altra manera”.

Partit de necessitats

“Ho veig d’una manera positiva i real. L’equip ha millorat que entendre que hi ha una part de preparació de partit a la qual cal donar-li rigor. Estem sent molt persistents i constants. Ja no apareixen tant. El Levante és un equip amb jugadors dels quals m’agraden. Estan pel play-off. Els xics saben que tenim una dificultat important i que encara no hem fet res, només tenim un poc d’oxigen. Cal continuar remant per a no quedar-nos a mig camí. Si fem bé les coses, en La Cerámica som molt fortes i ho afrontarem amb un nivell òptim”.

Missatge a l’afició

“Hem de jugar bé i fer un futbol atractiu perquè vengen, però hui també m’atreviré a demanar que vinguen, pel poc que queda i l’objectiu tan bonic que hi ha de tindre un altre any al primer equip a Europa i tindre tres equips en el futbol professional, és una bogeria. Part d’això és ajudar ara. Estem en un bon moment, però anem deficitaris. Que ens ajuden en este partit perquè és un derbi en el qual vindrà molta gent i necessitem el seu suport. Si en els moments difícils ajuden al primer equip, com no ajudaran xics joves. Ens hem acostumat a jugar amb poqueta gent, però el pernil ibèric també ens agrada. Quan hi ha tanta afició en el camp, el futbol és un altre rotllo i a nosaltres també ens agrada viure això. Ara necessitem ajuda nosaltres i el Femení”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.