Una altra derrota mereixent més (2-1)

El Mini Submarí cau davant el Real Oviedo malgrat el buen joc de l’equip

El Villarreal B va caure davant el Real Oviedo (2-1) en l’Estadi Carlos Tartiere malgrat el bon joc de l’equip en molts trams del partit i de reposar-se del matiner gol local. De nou, els de Miguel Álvarez van meréixer més, però no van aconseguir sumar en un xoc que van decantar els dos gols d’Alemao per als asturians. De res va servir la diana d’Ontiveros des dels onze metres.

El partit es va girar en contra molt ràpidament en anotar l’equip local la primera ocasió que va tindre als cinc minuts. Santi Cazorla va filtrar una passada per a Alemao i el davanter va batre, colpejant de primeres, a un Iker Álvarez que va arribar a fregar la pilota amb el seu guant esquerre.

Els homes de Miguel Álvarez no li van perdre la cara al partit en cap moment i, després de diverses ocasions com les de Forés o Tiago, Ontiveros va aconseguir empatar amb un brillant llançament de penal, enganyant a Leo Román. No obstant això, el Real Oviedo va aconseguir el segon al caient del descans, també obra d’Alemao. Als groguets els tocaria continuar remant a contra corrent en la segona mitat.

Després de la represa, el Mini Submarí va patir en els primers minuts de joc, ja amb Requena sobre el verd, que havia entrat en substitució de Rodrigo, que havia vist cartolina groga. L’equip es va recompondre i va començar a tindre la pilota de nou. Tant Taseende com Ontiveros en l’esquerra, com Alti i Novoa (primer) i Collado (després), es mostraven elèctrics. No obstant això, l’ímpetu groguet no va ser suficient i el filial va tornar a perdre en LALIGA Hypermotion sense meréixer tant de castic.

El pròxim partit del Mini Submarí tindrà lloc diumenge que ve a les 16.15 hores en l’Estadi de la Ceràmica enfront del Burgos CF.