Derrota tràgica en Alcorcón (1-0)

El Villarreal B cau per la mínima davant un rival directe i s’allunya de l’objectiu

Resum de l’AD Alcorcón-Villarreal B – jornada 35 temporada 2023/24

El Villarreal B va perdre davant un rival directe en la lluita per la permanència com l’AD Alcorcón (1-0) en un partit que semblava una final per a tots dos equips per la importància del goal average, a més de la suma de tres punts vitals per l’objectiu. Un solitari gol de Chiki va privar al Mini Submarí de traure un botí del Municipal de Santo Domingo.

Pablo Iñiguez va estar condicionat des del primer minut de joc en rebre una targeta groga en una acció en la qual va arribar tard. Així i tot les primeres ocasions van ser per als de Miguel Álvarez. Carlo es va atrevir amb un tret des de la frontal en segona jugada després d’una bona internada de Tasende pel costat esquerre, carril pel qual la seua dupla amb Carlos Romero suposava un autèntic maldecap per al conjunt local. Ontiveros i Álex Forés, per partida doble, també van poder obrir la llanda abans del descans.

Durant el primer tram de la segona mitat, els groguets van eixir convençuts que l’empat no era suficient i Forés i Novoa van tindre les seues ocasions res més reingressar en el terreny de joc amb sengles tirs que van marxar alts. No obstant això, el conjunt terrissaire va tindre la rèplica en una doble ocasió que va obligar a Iker Álvarez a fer una parada de molt de mèrit.

Un minut després d’esta acció, va arribar el gol de l’Alcorcón, obra de Chiki, que va disparar des de la frontal i el seu tir ajustat al cep del pal va ser impossible de detindre per al porter andorrà. Els groguets ho van intentar davant la fèrria defensa local, però no va haver-hi èxit i es va consumar la tràgica derrota en el Municipal de Santo Domingo.

El Mini Submarí continuarà lluitant per la permanència en la pròxima jornada a casa davant el Racing de Ferrol.