skip to content
Villarreal QLASH, preparat per a Superliga Segona de LoL
Villarreal QLASH, preparat per a Superliga Segona de LoL

El conjunt groguet presenta el seu roster per a debutar davant Falcons i Llevant en la primera setmana

El Villarreal QLASH ja és una realitat. L’equip conformat per Villarreal CF i el club de e-Sports QLASH España començarà l’acció aquest dimecres 18 de gener per a competir en la Superliga Segona El Corte Inglés de League of Legends, la segona categoria de la competició més important d’Espanya del joc de Riot Games.

L’equip groguet ha donat a conéixer a través de les seues xarxes socials el roster amb el qual participaran en Superliga Segona, en un projecte ambiciós per a donar baralla en la competició. El top serà Jervo, acompanyat de Soul com a jungla, tots dos espanyols. Com mid estarà el xinés Air, mentre que l’ADC serà el finlandés Azitor i el support, el turc Abagnale. De suplent estarà el també espanyol Oda. L’staff tindrà a l’italià Rox de coach i als espanyols Metall (analista) i RD (manager).

Amb aquest nou equip de League of Legends, el Villarreal fa un pas més en la seua forta aliança amb QLASH, durant més de tres anys participant en tornejos de FIFA.

La primera jornada de competició tindrà el xoc entre Villarreal QLASH i Falcons, club propietat del futbolista espanyol César Azpilicueta, el dimecres 18 a les 22.00h. Ja el divendres, però a les 21.00h, hi haurà derbi de la Comunitat Valenciana entre Villarreal QLASH i Levante Esports.

La temporada de Superliga Segona contempla 18 jornades de fase regular en la que els 6 millors equips avancen als Playoffs. La resta dels clubs participants són Case Esports (del futbolista brasiler Casemiro), AYM Esports (d’Aymeric Laporte), LEX Esports, Ramboot Club, Zest, Wizards i ZETA.

Compartir.