Derrota en Lezama (1-0)

El Villarreal Femení cau davant l’Athletic Club degut al gol matiner de Nahikari

El Villarreal Femení, que continua lluitant amb ungles i dents per a aconseguir l’objectiu de la permanència, es mesurava a un Athletic Club en estat de gràcia -situat únicament a 4 punts de la zona de Champions abans de l’inici de la jornada-. El duel no anava a ser gens fàcil i així es va demostrar durant els 90 minuts de joc. El club local va fer vàlid un gol matiner per a emportar-se els 3 punts.

Al Villarreal Femení li va costar un poc entrar en el partit degut a la intensitat del conjunt basc. De fet, les lleones van amenaçar ja en el minut 5 i no van perdonar en el 7’ quan Nahikari, aprofitant un contraatac, enviava l’esfèric al fons de la xarxa (1-0). A partir d’aquest instant, el conjunt groc va començar a agafar sensacions sobre la gespa i van poder jugar amb una major fluïdesa, arribant a tindre un parell d’ocasions bastant clares després de dos córners. No obstant això, no va haver-hi sort de cara a la porteria.

En la segona part, el Villarreal Femení es va quedar tan sols amb 10 jugadores quan a penes havien transcorregut 10 minuts. La col·legiada va amonestar a Claudia Iglesias, que veia la seua segona cartolina groga. No obstant això, en comptes d’ensorrar-se, les grogues van estrényer les dents i ho van donar tot amb la finalitat d’empatar el partit. Malgrat tot, el punt no va arribar.

El pròxim partit del Villarreal Femení serà contra la SD Eibar el divendres 10 de maig, a partir de les 18.30 hores, en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.