Victòria de prestigi a Lugo (1-2)

El Villarreal B guanya en el Anxo Carro gràcies als gols de Millán i Lozano

El Villarreal B va véncer a un rival directe per la salvació com és el CD Lugo a domicili (1-2) gràcies als gols de Millán i Lozano per a atorgar la victòria al Mini Submarí.

La primera ocasió no va tardar a arribar. Sergio Lozano es va inventar una passada magistral de primeres per a la carrera de Millán i Pacheco i el de Callosa va rematar a porteria sense èxit una pilota que va rebre botant. Quatre minuts més tard, Señé va voler provar a Iker Álvarez, però el seu tret de volea va marxar fora. Haissem, després d’una bona jugada per banda dreta, va tindre la rèplica, però Óscar va tornar a impedir el primer tant groguet.

El partit estava molt parell i entretingut i tots dos equips gaudien de bones ocasions, però els porters estaven esplèndids. Iker li va fer una parada d’handbol a Baena i Millán a punt va estar de ficar el peu en rebre una passada filtrada a l’àrea xicoteta. En la recta final del primer temps, Ramon Terrats va veure al portera avançat i va provar sort des del centre del camp i Lozano va tindre l’ocasió del partit dins de l’àrea, però el xoc es va anar amb empat al descans.

L’inici de la segona part va ser d’allò més trepidant. El VAR va assenyalar penal per mà a favor del Mini Submarí, però Óscar va detindre el llançament de Lozano. Tan sols dos minuts després, va haver-hi un nou penal per agressió a Millán en l’àrea i el propi davanter aragonés va ser l’encarregat de transformar la pena màxima, anotant el seu primer gol en LaLiga SmartBank amb el filial groc. Alberto va ser expulsat per doble groga en la mateixa acció.

El partit es va tornar boig passada l’hora de joc. Cuéllar va anotar el punt de l’empat per als locals quan acabava d’ingressar en el terreny de joc. En la següent acció, Lozano va tornar a posar per davant als de Miguel Álvarez amb un golàs de cap que va tocar en el pal abans d’entrar.

Així doncs, el Mini Submarí va tornar a la senda del triomf cinc partits després davant un rival que arribava molt necessitat de punts. El pròxim partit del filial serà dissabte que ve 28 de gener a les 18.15 hores contra el Real Oviedo en el Carlos Tartiere.

Fitxa tècnica

CD Lugo: Óscar; M. Loureiro, Álex Pérez (m. 84, Idrissa), Alberto, Zé Ricardo; Carbó, Claveria (m. 83, El Hacen), J. Señé; Baena (m. 65, Cuéllar), Chris Ramos i Sebas Moyano (m. 65, M. Barreiro).

Villarreal B: Iker Álvarez; S. Carreira, Hugo, P. Iñiguez, C. Romero (m. 90, Abraham; Haissem (m. 84, Iosifov), R. Terrats, Carlo, S. Lozano (m. 90, Geralnik); Pacheco (m. 64, Tasende) i Á. Millán (m. 64, Forés).

Gols: 0-1. Min. 53: Á. Millán (p). 1-1. Min. 66: Cuéllar. 1-2. Min. 67: S. Lozano.

Àrbitre: Moreno Aragón (Comité Madrileny).Per part dels locals, ,va expulsar a Alberto i va amonestar a Baena, Señé, Chris Ramos i Claveria. També va amonestar als visitants Á. Millán i Hugo.

Incidències: Partido entre el CD Lugo i el Villarreal B, corresponent a la jornada 24 de LaLiga SmartBank, celebrat en l’Anxo Carro.