skip to content
Viu el Villarreal C-Athletic Club Torrellano, en directe!
Viu el Villarreal C-Athletic Club Torrellano, en directe!

Villarreal TV t’oferix el partit del segon filial este dissabte a les 12.00 hores

Villarreal TV retransmetrà este dissabte a les 12.00 hores el partit entre el Villarreal C i l’Athletic Club Torrellano, corresponent a la jornada 34 de la Tercera RFEF, que serà l’última del campionat. El partit es disputarà en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Els aficionats groguets podran gaudir des de casa de les joves promeses de la Cantera Grogueta. La retransmissió, que comptarà amb els comentaris dels reporters de Villarreal TV, començarà deu minuts abans amb la millor prèvia del partit. El dol es podrà seguir en directe a través de la web oficial del club, així com des dels perfils oficials del Villarreal CF en X, Facebook, Instagram, YouTube i Twitch.

Tancar la temporada guanyant a casa

El Villarreal C arriba a l’últim partit de lliga amb la permanència assegurada i sense opcions per a classificar a Playoff. Així mateix, a una jornada d’acabar la competició, el segon filial és nové en la taula amb 43 punts, per la qual cosa buscarà tancar la temporada amb una dinàmica positiva, guanyant davant la seua afició. No obstant això, els d’Albelda no tindran un partit senzill, ja que s’enfronten a un Athletic Club Torrellano que és dècim amb 42 punts i que buscarà la victòria per a acabar la temporada en la millor posició possible.

Compartir.