skip to content
Units per a guanyar
Units per a guanyar

L’entrenador del Villarreal CF, Pacheta, augura un intens partit davant l’Alabés (diumenge, 18.30 hores)

L’entrenador del Villarreal, José Rojo Martín ‘Pacheta’, ha apel·lat a la unió entre equip i afició amb la condició d’aconseguir els tres punts en el partit d’este diumenge davant del Deportivo Alavés (18.30 hores). “En la Lliga no estem aconseguint els resultats que volem, hem de canviar esta dinàmica i demà és el primer pas. Vull fer meu el missatge d’unitat del president, ja que estant junts és molt més fàcil. Els equips que estan nerviosos cometen més errors, per la qual cosa hem de ser conscients d’això, estar tranquils i estar units per a eixir d’ací. Veig a l’equip bé, hem treballat bé i tot el que veig em fa ser optimista”, va comentar.

Per al tècnic burgalés, junts serà més fàcil: “Sabem que hem de donar-li al club i a la gent el que demana. Estem per a canviar esta situació i és el que hem de fer, i hem de fer-ho tots junts. Estes són coses que passen, però hem d’aprendre i sobretot estar junts. Llance un missatge d’unitat. Junts serà més fàcil i això és el que hem de buscar equip i afició. Crec que tenim una gran relació amb l’afició, crec que faran una recepció a l’equip, i que la gent està movent-se perquè això millore. Com he dit missatge d’unitat i tindre clar que tots som ací per al mateix. Tranquil·litat que això ho anirem solucionant”.

Quant a l’anàlisi del rival, Pacheta va advertir del perill del conjunt vitorià: “L’Alavés és un equip sòlid i que té molt clar el que fa. Hem de tindre el control, però saber mesurar i tindre seguretat quan no tingues el control. Sempre hi ha moments en els quals tindràs dificultat en el qual el rival estarà millor. Eixe en eixe moment quan has de tindre tranquil·litat màxim control, alguna cosa que sabem que hem de detectar i millorar”.

Finalment, Pacheta va apostar per tindre tranquil·litat: “Tenim en compte que el rival vaja jugar amb la nostra angoixa. És veritat que jo en Primera he estat en equips sempre nadant en estes aigües, per la qual cosa en este aspecte estem tranquils. Però sabem que este equip no està en una situació habitual, però per això enviem un missatge de tranquil·litat. Tot eixe ambient i tot eixe nerviosisme existeix perquè l’equip està construït per a estar en una altra zona, per això ser ací li costa més. Veus que estar un poc més acovardits, i això és el que sé que cal llevar-los. Però tranquil·litat, això ho traurem, no tinc cap dubte que això ho solucionarem amb el material que tinc”.

Compartir.