Treballat punt en Ipúrua (0-0)

El conjunt groc suma un punt davant la SD Eibar en un camp de somni

El Villarreal Femení va aconseguir sumar un treballat punt davant un contundent rival com va ser la SD Eibar (0-0). Les de Sara Monforte ho van intentar davant l’últim instant, però no van ser capaços de batre la porteria rival.

La SD Eibar va eixir molt intensa al partit. De fet, va demostrar molta contundència defensiva, complicant l’atac groc, i perill ofensiu. En el minut 13, Elena de Toro realitzava una bona intervenció per a frenar una escapada de Campos i, pocs minuts després, era Raquel Morcillo buidava una pilota molt perillosa que anava a rematar la mateixa Campos. En la faceta ofensiva, el conjunt groc no va poder generar massa ocasions, sent la més clara una rematada de Nerea, després d’un córner, que buidaven les defenses basques.

La segona part va seguir una dinàmica similar a la dels primers 45 minuts. El Villarreal Femení, malgrat les rotacions, no va ser capaç de crear ocasions perilloses que posaren en dificultats a la portera rival, mentre que les defenses van haver d’esforçar-se i mantindre’s molt fermes perquè el marcador no es moguera en contra. En definitiva, una trobada dura en el qual el conjunt groc es va amb un treballat punt davant un rival directe.

El pròxim partit del Villarreal Femení, corresponent a la jornada 7 de la Liga F, tindrà lloc el dissabte 4 de novembre, a les 12.00 hores, davant la Real Sociedad en Zubieta.

SD Eibar: Miralles; Elba, Jujuba, Matlou; Annelie, Altonaga (m. 74, Zaïra), Amani, E. Pizarro, Eider; Andrea A. i Campos (m. 74, Nati Cano).

Villarreal Femení: Elena de Toro; Raquel, C. Cubedo, Giménez, Nerea; F. Lara (m. 74, Lucía G.), Soldevila, Claudia I., M. Llompart; Kanteh i McKenna (m. 80, Tere).

Àrbitre: Marta Huerta de Aza  (Comité De Tenerife). Va amonestar amb cartolina groga a les jugadores locals Annelie i Elba, així com a la visitant Soldevila.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 6 de la Liga F entre la SD Eibar i el Villarreal Femení, celebrat en l’Estadi Ipúrua davant 435 espectadors