||||

Vibra amb el Juvenil A en directe!

03 / 03 / 2020

El partit contra el Lorca CFB podrà seguir-se a través de Villarreal CF Live i MediTV (dissabte, 17.00 hores)

Gaudeix en directe del Juvenil A-Lorca CFB! Si no pots assistir al Mini Estadi per a animar al conjunt de Miguel Ángel Tena, podràs seguir el partit del dissabte (17.00 hores) per la multiplataforma d'emissió en directe del Submarí, Villarreal CF Live. La retransmissió arrancarà mitja hora abans de l'inici del xoc, a les 16.30 hores, amb la prèvia més completa i reportatges exclusius de la #CanteraGrogueta.

El duel també podrà seguir-se pels perfils oficials del Villarreal CF en YouTube, Twitter i Facebook. Per televisió, oferirà el partit en directe per TDT el canal MediTV a Castelló.

A mantindre el lideratge

Mancant sis jornades per al final de lliga, el Villarreal ostenta la primera plaça de la classificació amb dos punts d'avantatge sobre el Levante UD els grocs buscaran la victòria en aquesta nova cita amb la condició de mantindre's en el més alt.

En el seu últim partit, el Juvenil A del Villarreal va caure per 2-1 enfront del Real Murcia, mentre que el Lorca CFB va guanyar 1-0 a l'Hèrcules. Aquest resultat permet al conjunt murcià situar-se en l'onzena posició amb tres punts d'avantatge sobre la zona de descens.

En el duel de la primera volta, el Juvenil A del Villarreal i el Lorca CFB van empatar sense gols (0-0).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL