skip to content
Miguel Álvarez: “S’ha d’arribar a l’últim partit amb vida”
Miguel Álvarez: “S’ha d’arribar a l’últim partit amb vida”

El Villarreal B s’enfronta a un rival directe com la SD Amorebieta (diumenge, 14.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra l’SD Amorebieta, que tindrà lloc en les Instal·lacions de Lezama este diumenge a les 14.00 hores. Es tracta d’un rival directe per la permanència en el qual les aspiracions de qualsevol dels dos equips es poden veure truncades.

Estes són les declaracions del tècnic groguet:

Lesió de Carlo

“És una setmana difícil perquè enguany, desgraciadament, hi ha xics que han tingut mala sort com Carlo, Alberto o Hugo. Enguany hem tingut moltes operacions de lesions molt greus i et dona tristesa perquè l’any que ve era molt important per a Carlo, però ja hem parlat amb ell. Ha d’aprofitar el temps i té la sort que li ha passat al Villarreal. Lamentar-se no val per a res. Hi ha molta faena que fer. Una de les coses que et porta a futbol professional és el cap”.

L’Amorebieta

“És un equip que està amb nosaltres ací i és un partit més complicat que el de la setmana passada. Esperàvem el partit del Llevant amb il·lusió per a tindre continuïtat quant a resultats i no haver d’anar fora tan ofegats. En el futbol i en la vida cal alçar-se. Ja no mire cap arrere. Pose el focus en el present, que és l’Amorebieta. A casa ho estan fent molt bé, van golejar al Sporting i al Ferrol. Indubtablement, és un equip com nosaltres, té el seu factor camp i serà un rival difícil”.

Duel d’entrenadors de la Cantera Grogueta

“Jo també conec molt a Jandro i a tots els jugadors, però ni ell ni jo juguem. És una persona que estima molta de quan va ser ací, molt senzilla i humil. Ací li tenim molt afecte, hem passat molts dies junts d’alegries i sofriment. M’alegre que estiga en esta categoria. És un amic, però el diumenge serà un adversari. A partir de les 4 ja no serà adversari.

Mentalitat forta

“Si vens del camp del Sporting i saques carregue i als xavals els dones un missatge equivocat… Però no és el cas, ací treballem igual en la victòria i en la derrota. El dilluns tenien el dol encara i el dimarts van descansar. Han estat malament, però el dimecres ja van vindre amb la idea d’analitzar al rival, de començar a treballar i de pla de partit. Hem treballat molt bé com sempre, sabent que tenim un altre adversari difícil, però amb la capacitat de saber que som capaços d’anar fora i guanyar. Hem guanyat en el camp del Tenerife i del Sporting. El més important és no perdre el camí i arribar a l’últim partit a casa amb vida”.

Compartir.