Mesures de seguretat per al Villarreal-Maccabi
Mesures de seguretat per al Villarreal-Maccabi

Només podran accedir abonats del club, però l’assistència NO comptarà de cara al descompte en l’abonament de la temporada que ve

El Villarreal CF informa que el partit d’aquest dimecres contra el Maccabi Haifa de UEFA Europa League (21.00 hores) comptarà amb mesures de seguretat especials amb l’objectiu d’oferir les màximes garanties a tots els abonats que vagen a presenciar el duel a l’Estadi de la Ceràmica.

Només podran accedir abonats del club

El partit es disputarà només amb la presència d’abonats locals. L’afició visitant no podrà accedir a l’Estadi de la Ceràmica.

En aquest xoc no hi haurà venda d’entrades, la graderia visitant estarà tancada i tots els aficionats que vulguen presenciar-ho hauran de ser abonats del club, els qui podran accedir a l’estadi únicament mostrant el seu carnet d’abonat i exhibint en el control d’accés el DNI, permís de conduir, passaport o qualsevol document que permeta acreditar la concordança del titular de l’abonament que pretenga entrar a l’estadi.

El club sol·licita als seus abonats que acudisquen a l’Estadi de la Ceràmica amb suficient temps d’antelació davant els diferents controls de seguretat previstos i evitar possibles aglomeracions en l’accés a l’estadi.

L’assistència NO comptarà de cara a l’abonament de la temporada que ve

El Villarreal CF ha decidit que l’assistència a aquest partit NO es tindrà en compte de cara a l’abonament de la temporada que ve, per la qual cosa els aficionats que no puguen assistir continuaran optant al descompte.

Les tendes oficials, tancades

Les dues tendes oficials del club, tant la de l’Estadi de la Ceràmica com la situada en la Plaça Major de Vila-real, estaràn tancades durant tot el dia.

Els dispositius de seguretat seran reforçats

Es reforçaran tots els dispositius de seguretat per al partit. Això provocarà canvis a tindre en compte en l’accés a l’Estadi de la Ceràmica:

-Es multiplicarà la presència de personal de seguretat i policial en tots els accessos i zones pertinents.

-Tots els assistents seran sotmesos a controls més exhaustius de seguretat en els accessos a l’estadi.

-Com a conseqüència, l’obertura de portes serà a les 19.30 hores.

En els controls de seguretat es tindrà en compte l’article 6 de la Llei 19/2007 11 de juliol contra la violència, el racisme la xenofòbia i la intolerància en l’esport, que ja habitualment en qualsevol partit detalla les condicions d’accés a un recinte:

1. (a). Estarà prohibit introduir, portar o utilitzar qualsevol classe d’arma o objecte que puga produir els mateixos efectes, així com bengales, petards, explosius o, en general, productes inflamables fumífers o corrosius.

(b). Introduir, exhibir o elaborar pancartes, banderes, símbols o altres senyals amb missatges que inciten a la violència o en la virtut de la qual una persona o grup d’elles siga amenaçada, insultada o vexada per raó del seu origen racial o ètnic, la seua religió o conviccions, la seua discapacitat, edat, sexe, l’orientació i identitat sexual, expressió de gènere o característiques sexuals.

(c). Incórrer en les conductes descrites com a violentes, racistes, xenòfobes o intolerants en els apartats anteriors.

(d). Accedir al recinte esportiu baix els efectes de begudes alcohòliques, drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques.

(e). Accedir al recinte sense títol vàlid d’ingrés en aquest.

(f). Qualsevol altra conducta que, reglamentàriament, es determine, sempre que puga contribuir a fomentar conductes violentes, racistes, xenòfobes o intolerants.

2. Les persones espectadors i assistents a les competicions i espectacles esportius, queden obligades a sotmetre’s als controls pertinents per a la verificació de les condicions referides en l’apartat anterior i en particular:

(a). A ser gravats mitjançant circuits tancats de televisió en els limítrofs del recinte esportiu, en els seus accessos i a l’interior d’aquests.

(b). Sotmetre’s a registres personals dirigits a verificar les obligacions contingudes en els literals de l’apartat anterior.

3. Serà impedida l’entrada a tota persona que incórrega en qualsevol de les conductes assenyalades en l’apartat anterior, en tant no depose la seua actitud o estiga incursa en algun dels motius d’exclusió.

Compartir.