Marcelino: “Vam dominar i estic satisfet”
Marcelino: “Vam dominar i estic satisfet”

El tècnic asturià recalca que per a ser un equip acostumat a guanyar cal patir en partits com el coper davant el Zamora

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, va assegurar que el seu equip va meréixer el passe a la següent ronda de la Copa del Rei després de guanyar 1-2 al Zamora. Això sí, el tècnic asturià també va lloar l’esforç del seu rival. “Fent una anàlisi general crec que el partit el vam dominar. Quan millor estàvem va arribar el seu gol a pilota parada. Eixos minuts posteriors van ser d’alguns dubtes i precipitacions. Després ens vam reposar bé i tots els jugadors van aportar. Cada vegada vam generar més ocasions. Per a acostumar-nos a guanyar haurem de patir en partits com aquest. Estem molt satisfets per haver passat de ronda. Ara, a recuperar-nos i a pensar en el partit del diumenge que també és molt important”, va comentar.

Per a Marcelino, el Zamora va ser un aguerrit rival: “Sabíem que el Zamora és un equip molt competitiu i té dinàmica positiva. Ha jugat molt replegat i ho ha fet molt bé intentant aprofitar els contraatacs. Ha demostrat que és un bon equip i que segur que lluitarà pel seu objectiu aquesta temporada. Tenia la sensació que l’empat anava a arribar perquè la insistència era clara. Sempre tens eixa confiança perquè estàvem molt prop de la porteria rival. Va arribar el gol, que és l’important. Amb el 1-2 vam tindre contraatacs per a sentenciar. En línies generals estic content”.

Finalment, el preparador asturià es va mostrar optimista de cara al següent partit dels grocs contra el CA Osasuna a l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 14.00 hores): “Sempre és millor encarar un partit des d’una victòria. Hem de corregir els defectes i recuperar-nos físicament en aquests quatre dies, que crec que és temps suficient. Intentarem guanyar-li a Osasuna i aquesta pròrroga no ha de ser una excusa”.

Compartir.