skip to content
“L’estat d’ànim és alt i volem mantindre el rendiment”
“L’estat d’ànim és alt i volem mantindre el rendiment”

Setién assegura que el vestuari és conscient de la importància del partit enfront del Real Valladolid

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el Real Valladolid, que es disputarà demà dissabte, a partir de les 14.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

El tècnic groc augura un partit competit davant els val·lisoletans, que necessiten sumar per a escapar de la zona de descens. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del preparador groguet:

Com està l’equip

“Estem bé. L’estat d’ànim és alt i hem fet bons entrenaments aquesta setmana. Esperem un partit complicat enfront d’un equip que té molts mecanismes per a comprometre’ns, per la qual cosa hem d’estar molt concentrats i ficats en el partit per a mantindre la línia de rendiment que hem aconseguit fins al moment”.

Étienne Capoue i Raúl Albiol

“Tots dos estan per a jugar. No sé si d’inici d’uns minuts, la qual cosa considere, però estan millor i han participat en pràcticament tots els entrenaments i estan a disposició per a jugar”.

Pendents d’altres resultats?

“Fins al final del campionat hauran una sèrie d’enfrontaments que alteren la classificació, però tot es resoldrà en les últimes jornades. No em preocupa en excés el que facen els altres, sinó el que fem nosaltres, perquè tenim un partit complicat contra un equip que es juga la vida. Ja hem rebut garrotades contra equips que podien ser inferiors, però tots t’acaben comprometent”.

L’afició serà important

“Li demane a la gent que ens anime i estrenyera de veritat perquè necessitem aprofitar aquest moment”

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet de Quique Setién en el següent vídeo:

Compartir.