skip to content
L’entranyable entrevista de Pepe Reina amb Aspropace
L’entranyable entrevista de Pepe Reina amb Aspropace

El portera groc ha respost a les preguntes dels usuaris del centre especial castellonenc

El porter del Villarreal Pepe Reina ha participat en una entrevista molt especial amb els usuaris de la Fundació Aspropace, que han acudit a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per a conéixer de primera a mà al portera groc.

Els membres d’Aspropace, acompanyats pels jugadors del Villarreal C Pancho Bonfiglio i Mángel Ruiz, a més de diversos membres del cos tècnic del segon filial, van gaudir d’una trobada única i molt entranyable, en el qual els usuaris li van traslladar diverses preguntes i inquietuds sobre la reeixida trajectòria del porter del Villarreal CF.

Fundació Aspropace i Endavant Igualtat

Aspropace és una associació sense ànim de lucre que treballa amb persones afectades de paràlisi cerebral, amb el ferm propòsit de millorar la seua qualitat de vida i la de les seues famílies. Fundada en 1979, aquesta organització gestiona amb cura i dedicació un centre escolar i de rehabilitació, on els usuaris reben tractaments especialitzats de fisioteràpia, comunicació i logopèdia.

Aquesta associació forma part del programa Endavant Igualtat. Aquest projecte, impulsat pel Villarreal CF, aposta per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base. Els equips principals de la Cantera Grogueta i el Villarreal Femení apadrinen a diferents centres especials de la província de Castelló, amb l’objectiu afegit d’ajudar als membres en el seu creixement personal i amb una sensibilitat concorde a les necessitats i dificultats dels altres, compartint amb ells les seues experiències en un enriquidor intercanvi de valors que impulsa i afavoreix el creixement de totes dues parts.

La iniciativa consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com en les instal·lacions del Villarreal CF. En la mesura de les seues possibilitats, els membres dels centres assisteixen als partits i animen als seus equips a la Ciutat Esportiva.

Els centres especials que participen en les diferents activitats d’Endavant Igualtat són els següents: Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer (AFA), CPEE La Panderola, Down Castelló, CAU (autisme), Aspropace (paràlisi cerebral) i CRIS La Vall (malaltia mental), Residència de la Tercera Edat Verge de Gràcia, Centre d’Acolliment Plana Baixa (Fundació Diagrama) i EDI del Villarreal.

Compartir.