skip to content
Kayla Mckenna ja és grogueta!
Kayla Mckenna ja és grogueta!

La internacional jamaicana signa per una temporada amb el Villarreal Femení

El Villarreal Femení ha aconseguit un acord amb Kayla McKenna, que es converteix en nova futbolista del conjunt groc després de finalitzar la seua etapa en el Rangers FC.

La nova davantera grogueta s’incorporarà al grup després de la disputa del Mundial Femení en el qual participa representant a la Selecció de Jamaica.

Una nova ‘McKenna’ de fer gols per al Femení

Kayla Jay McKenna (3 de setembre de 1996, Illinois, Estats Units) és una futbolista veloç i amb una gran pegada que li permet jugar en qualsevol de les tres posicions d’atac.

Nascuda als Estats Units, però internacional Jamaica -amb la qual ha anotat dos gols en els sis partits que ha disputat-, McKenna compta amb una àmplia experiència en el futbol internacional. Després d’una efímera experiència en el futbol estatunidenc defensant els colors del Houston Dash, la jugadora de 27 anys va fer el salt al futbol europeu signant pel Rangers FC, amb el qual ha anotat 30 gols en els 57 partits que ha vestit la samarreta del quadre escocés.

A més, va ser campiona de la Scottish Women’s Premier League en la temporada 2021/22 i de la Sky Sports Cup en la 2022/23.

Compartir.