Placeholder canvas
Els fitxatges del Villarreal ja són d’ASISA
Els fitxatges del Villarreal ja són d’ASISA

Les noves incorporacions del primer equip han rebut la targeta sanitària del proveïdor mèdic del club

El Villarreal i ASISA continuen treballant junts. Els nous futbolistes del Villarreal, Alexander Sorloth, Ben Brereton, Denis Suárez, Santi Comesaña, Ramon Terrats, Ilias Akhomach i Matteo Gabbia, han rebut la seua targeta sanitària d’ASISA, proveïdor mèdic del Villarreal CF. D’aquesta manera, tots els integrants del primer equip disposen dels serveis i l’assistència d’aquesta prestigiosa asseguradora de salut.

L’acte, celebrat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, ha comptat amb la presència del conseller delegat d’ASISA, el doctor Javier Gómez-Ferrer; el gerent d’ASISA a Castelló, César Gozalbo; i el gerent d’ASISA a València, Miguel Oro.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des de gener del 2016. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarrega de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avanços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord amb el Villarreal CF s’emmarca en els principis corporatius d’ASISA, que manté com una dels seus senyals d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives.

Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Compartir.