skip to content
Inmersión Villarreal es presentarà este dimarts
Inmersión Villarreal es presentarà este dimarts

El club donarà a conéixer els detalls del Museu&Tour en un acte que se celebrarà a la sala de premsa de l’Estadio de la Cerámica

Inmersión Villarreal es presentarà oficialment dimarts que ve 21 de maig a les 19.00 hores a la sala de premsa de l’Estadio de la Cerámica en un acte dirigit exclusivament per als mitjans de comunicació i les autoritats de diferents organismes convidades per l’entitat groga.

En la compareixença es donarà a conéixer tota la informació relativa al Museu&Tour del Villarreal CF, liderat per Mediapro Exhibitions, que obrirà les seues portes per al públic general a partir del divendres 24 de maig.

Inmersión Villarreal, una experiència immersiva en l’Estadio de la Cerámica

Inmersión Villarreal és una apassionant experiència en la qual els aficionats podran endinsar-se de ple en la història del Villarreal CF visitant el museu oficial i completant un fascinant recorregut per l’Estadio de la Cerámica.

Els visitants se submergiran en la trajectòria, identitat i valors del Villarreal CF en un emocionant viatge audiovisual i interactiu per les diferents sales tematizadas del museu, ambientat en el Submarí Groc. Després de la visita a este innovador espai, l’aventura continua amb un impressionant recorregut guiat a l’Estadio de la Cerámica, que descobrirà els seus llocs més exclusius i emblemàtics.

La creació del museu oficial del Villarreal és un pas més en l’il·lusionant projecte que va estrenar el club a la fi de 2022, amb la constitució de l’Arxiu Històric, que naixia amb el propòsit d’aprofundir en les arrels del club i aprofundir en la història del Submarí, amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló, l’Ajuntament de Vila-real i l’associació d’aficionats ‘Amics del Club’.

Amb motiu del centenari, el Villarreal CF va estrenar dos obres de gran valor històric, el documental 100 anys de pel·lícula i el llibre La Il·lusió de Tot un Poble, que repassen els moments més destacats de la història de l’entitat i donen veu als personatges que la van protagonitzar en primera persona. Ara, la inauguració de Inmersión Villarreal suposa un important pas en el recorregut del club cap als seus orígens i la divulgació de la seua trajectòria històrica.

Compartir.