Placeholder canvas
Els abonats ja poden sol·licitar la seua entrada d’invitació
Els abonats ja poden sol·licitar la seua entrada d’invitació
||||||

Podran fer-ho online fins dijous abans de cada partit i de manera física a les Tendes Oficials i a les Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica

Els abonats del Villarreal CF per a aquesta temporada 2019/2020 ja poden sol·licitar la primera de les quatre entrades d’invitació que el club posa a la seua disposició com un dels punts destacats dins de la campanya d’abonaments. Cal recordar que tots els abonats tenen quatre entrades gratis a la seua zona d’abonament durant la campanya. D’aquesta manera, els abonats poden gaudir d’una entrada addicional per a quatre partits diferents (excepte contra FC Barcelona, Real Madrid CF, Atlètic de Madrid i València CF). Aquest avantatge no està disponible per als abonats del Carnet Jove.

Els interessats podran sol·licitar-les de manera anticipada fins el dijous previ a cada partit a l’Estadi de la Ceràmica omplint un senzill formulari a la web oficial del Villarreal CF o bé trucant per telèfon al número de la Ciutat Esportiva. També podran sol·licitar-les a les taquilles de l’estadi en l’horari del partit. Les entrades podran retirar-se en les tendes oficials i a les taquilles de l’estadi fins a una hora abans del començament del partit; si no haguessin estat retirades en aquest termini podran ser cancel·lades.

El primer partit de LaLiga enfrontarà al Submarí Groc contra el Granada CF, de manera que els abonats ja poden sol·licitar la seua entrada addicional de forma anticipada fins al dijous 15 d’agost (inclòs).

Quan no hi hagués entrades disponibles a la mateixa zona de l’abonament, el Villarreal CF facilitarà l’entrada, segons disponibilitat en una altra zona.

Convida a un amic o un familiar a l’Estadi de la Ceràmica!

Compartir.