Repartiment de punts en El Sadar (1-1)

El Villarreal tanca la temporada 2023/24 empatant a un gol davant CA Osasuna

Osasuna i Villarreal es van repartir els punts en un partit marcat per la lesió d’Alex Sorloth, que treia al davanter noruec de la pugna pel pichichi, un dels grans al·licients del partit entre rojillos i groguets, l’objectiu de la qual no era més que acabar la temporada de la millor forma possible. Sobre el verd, Budimir va avançar als locals en el minut 30 i Morales, en el segon temps, va posar el definitiu empat a un.

El partit es va truncar prompte per al Submarí Groc. En el minut 15 de partit, Alexander Sorloth s’acomiadava de la baralla pel pichichi. El davanter noruec, en situació de tret dins de l’àrea, impactava amb la seua cama esquerra i immediatament s’emportava la mà a la cuixa. L’11 groc no podia seguir. Morales entrava en el seu lloc.

Minvats psicològicament per la lesió del seu company, el Villarreal es va anar del partit durant diversos minuts, alguna cosa que va aprofitar el quadre d’Arrasate per a avançar-se en el marcador. En el minut 30, Rubén Peña s’endinsava pel costat dret i posava un centre al primer pal en el qual apareixia Budimir, que ficava la punta de la bota per a anotar el 1-0.

Amb este resultat marxaven al descans Osasuna i Villarreal en El Sadar.

Amb la segona part en joc, el Villarreal va millorar les seues prestacions fins al punt d’intimidar a Aitor Fernández en dos ocasions durant els primers compassos amb un tret de Baena i una cabotada de Mosquera en un córner i d’empatar el partit davant és de l’hora de partit.

Baena, en tres quarts de camp, filtrava una passada entre els centrals rojillos a José Morales, que amb una espectacular retallada, deixava plantat a Aitor Fernández i anotava el 1-1 a plaer. Baena, amb la passada de gol al davanter madrileny, aconseguia la seua 14a assistència i igualava a Juan Román Riquelme com el futbolista del Villarreal que més passades de gol ha donat en una temporada en LALIGA.

Els de Marcelino van buscar el gol fins al final. De fet, en l’última jugada del partit, el VAR va haver d’anul·lar un gol per fora de joc a José Morales.

El Villarreal tanca la temporada 2023/24 amb l’empat davant CA Osasuna en El Sadar. Així, els de Marcelino finalitzen, en octava posició, una campanya amb una irregular primera volta del campionat contrastada per una quasi excel·lent segona tornada de LALIGA marcada pels bons resultats des de l’arribada del tècnic gijonés.