Derrota a Buñol (2-1)

Dos gols matiners del Levante UD van sentenciar al Villarreal Femení, que va estar prop de la remuntada gràcies a un gol de Kayla McKenna

El Villarreal Femení, amb la necessitat de sumar punts per a acostar-se a l’objectiu de la salvació, viatjava fins a Bunyol per a enfrontar-se a un poderós Levante UD, qui, al seu torn, anhelava puntuar per a acostar-se als llocs de Champions. Un gol de Kayla McKenna en el 80’ donava esperances a les groguetes per a remuntar el 2-0 inicial, però les ocasions no es van poder materialitzar i el partit acabava amb el 2-1.

El conjunt groc es va veure desbordat en els primers compassos del partit, concretament en el primer quart d’hora. Corria el minut 5 quan Alba Redondo, després d’un rebutge, marcava el primer punt, en un dubtós fora de joc. Instants després, Paula Fernández sumava la segona diana, aprofitant un centre des de la banda esquerre (min. 13). La situació es complicava molt per al junt vila-realense, encara que la intenció de continuar lluitant no va desaparéixer. De fet, l’ocasió més clara a favor la va tindre Claudia Iglesias, qui va xutar un potent tret amb la mala sort que l’esfèric es va estavellar en el pal.

A penes es reprenia la segona part, Claudia Iglesias tornava a intentar-ho, encara que en aquesta ocasió el tret es va anar massa a dalt. Les groguetes van gaudir de diversos moments de poder crear perill dins de l’àrea rival, però sense la fortuna de trobar porteria. La que si que va tindre fortuna, una vegada més, va ser Kayla McKenna en el 80’. La jamaicana, tirant d’arpa i fe, marcava una miqueta que li donava esperances al Villarreal (2-1). Quedaven 10 minuts i les jugadores van somiar amb la remuntada. Així doncs, fregant ja els 3 minuts d’afegit, Ainoa Campo cabezeaba una pilota que provenia d’un córner per a intentar empatar, però la pilota es va estavellar en la portera rival i es va acabar fora del camp. I com tot somni, així va acabar el somni de la remuntada per a les groguetes (2-1).

El pròxim partit del Villarreal Femení, contra el Sporting Club de Huelva, tindrà lloc el diumenge 9 de juny, a partir de les 20.30 hores, en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Un partit en el qual les groguetes es jugaran el tot pel tot per a continuar lluitant una temporada més en Liga F.