El Villarreal Femení empata davant el RCD Espanyol (1-1)

Un gol de Fatou Kanteh en la segona part serveix al conjunt de Sara Monforte per a signar taules davant el conjunt ‘perico’

El Villarreal Femení va disputar davant el RCD Espanyol la seua habitació amistosa de pretemporada. El conjunt dirigit per Sara Monforte va aconseguir un empat davant l’equip català, després d’un partit molt igualat en el qual Fatou Kanteh va marcar el gol groc.

El RCD Espanyol es va avançar en el marcador pràcticament amb el xiulet inicial. De fet, el conjunt ‘perico’ va marcar en el minut 2 gràcies a una tremenda cabotada de Simona després d’un servei de córner. Les grogues van intentar refer-se mitjançant el seu joc combinatiu, encara que no van poder crear perill en l’àrea rival a causa de l’agressivitat defensiva de les locals.

En la segona part, les de Sara Monforte van tirar de cor per a canviar el lluminós. De fet, les groguetes van pujar les línies defensives i van poder tindre una mica més d’efectivitat en atac, fins que va arribar la contra que va liderar Fatou Kanteh per a posar el partit en taules (1-1) en el minut 60.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Ainhoa, Simona, Judit Pablos, Lice Chamorro, María Lara, Mar Torras, Carol Marín, Del Álamo, Júlia Guerra, Laia Jordan, Aina Durán.

Villarreal Femení: C. Carbonell; Giménez, Soldevila, Queralt (C. Cubedo, m. 70), Raquel; Nerea (Lucía Cánoves, m. 70), Virginia (Marta Muñoz, m. 76), Claudia I. (Ainoa, m. 46), F. Lara (Mar Imbergamo, m. 46); Tere (Lucía Romero, m. 65) i Vera Rico (Kanteh, m. 46).

Gols: 1-0. Min. 2: Simona. 1-1- Min. 60: Kanteh.

Àrbitra: Irene López Brustenga.

Incidències: Quart partit de pretemporada del Villarreal Femení enfront del RCD Espanyol, celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.