“El Villarreal és un dels equips on més feliç he sigut en la meua carrera”
“El Villarreal és un dels equips on més feliç he sigut en la meua carrera”

Raúl Albiol s’ha mostrat feliç després de renovar amb el Submarí

El defensa del Villarreal CF, Raúl Albiol, ha comparegut aquesta vesprada davant els mitjans de comunicació junt al conseller delegat Fernando Roig Negueroles un dia després que el club fera oficial la renovació del seu contracte fins a l’any 2024.

El conseller delegat Fernando Roig Negueroles, que presidia l’acte de renovació de Raúl Albiol, ha agraït la labor del central durant aquestes quatre temporades com groguet: “Des del club estem molt agraïts amb el seu esforç durant les quatre temporades que porta ací i esperem renovar-lo més vegades”.

Albiol, que va ser un dels triats en l’onze històric del Villarreal CF, s’ha mostrat feliç per prolongar el seu vincle amb el club groc. “Estic molt feliç. Ací m’he sentit a casa des del primer dia. Sempre he intentat donar el màxim dins del camp per a acontentar a tothom. Espere recuperar el meu millor nivell i continuar ajudant el màxim possible al club la temporada que ve”.

La temporada que ve Raúl Albiol es convertirà en el jugador de camp més veterà a vestir l’elàstica groga. El de Vilamarxant, no obstant això, admet que no hi ha cap secret per a rendir al màxim nivell a la seua edat: “Es tracta que t’agrade el futbol, cuidar-te, entrenar i mantindre’t viu. L’obsessió d’eixir al camp i voler donar el màxim és el que et manté la passió i, personalment, voler competir m’alimenta en el dia a dia”.

L’internacional espanyol ha volgut destacar l’important paper que ha jugat l’afecte de l’afició groga en la seua decisió. “El Villarreal m’ha donat molt. Nàpols sempre havia sigut on més volgut m’havia sentit i vaig pensar que mai trobaria alguna cosa igual, però ací el club, els companys i l’afició m’han tractat fenomenal des del primer dia. Mai podré agrair tot el que m’han donat. El Villarreal és un dels llocs on més feliç m’he trobat al llarg de la meua carrera”

Finalment, Albiol ha tancat la seua compareixença repassant l’actualitat de l’equip: “Tots volem jugar la Champions League, però som conscients de la distància de punts que hi ha, encara que queden 5 partits i tot pot passar”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de la renovació de Raúl Albiol en el següent vídeo:

Compartir.