El filial cau en Cartagena (4-1)

Ontiveros va avançar als groguets, però els locals van capgirar en la segona meitat

El Villarreal B va caure per 4-1 en el xoc de necessitats en Cartagonova. Ontiveros, de penal, va avançar als de Miguel Álvarez, però una molt bona segona part del Cartagena va desencadenar la golejada local amb dianes d’Ortuño, Narváez i Alarcón, a més d’un gol en pròpia meta.

Tots dos equips tenien la necessitat de guanyar per a eixir de la zona baixa i, en concret, per als locals, el partit era una autèntica final. El Mini Submarí va començar dominant i més ben plantat sobre el terreny de joc. Pablo Iñiguez va tindre la primera ocasió, però no va acabar de connectar la seua rematada en l’àrea xicoteta al quart d’hora.

Jorge Pascual, en una gran jugada individual, també va estar molt prop de fer el primer, però els groguets van acabar avançant-se gràcies a Ontiveros, que no va fallar des dels onze metres. Així es va arribar al descans del matx.

Els groguets van eixir igual d’activats en la segona meitat a la recerca d’ampliar l’avantatge. No obstant això, també des del punt de penal, va igualar Ortuño per al Cartagena als onze minuts i la graderia de Cartagonova es venia a dalt.

La mala sort es va acarnissar amb el filial, que va rebre dos gols més molt seguits quan estava competint el partit de tu a tu. Alberto del Moral es va ficar un gol en pròpia al no poder evitar el rebot de la pilota en una acció a pilota parada i Narváez, a la contra amb els de Miguel Álvarez bolcats a dalt, va fer el tercer. A menys de 10 minuts del final, l’Efesé va arredonir la victòria amb el quart gol, obra d’Alarcón.

El pròxim partit del Mini Submarí tindrà lloc dissabte que ve a les 18.30 hores en el RCDE Stadium davant l’Espanyol.

Fitxa tècnica

FC Cartagena: Marc Martínez; I. Calero, Alcalá, Gonzalo Verdú, Jairo; Alarcón (m. 86, Jony Álamo), Musto, Andy (m. 86, Cellou); Luis Muñoz (m. 32, Narváez), Ortuño (m. 74, Lautaro) Y. i Ayllón (m. 74, Mikel Rico).

Villarreal B: Iker Álvarez; Lanchi, Lekovic (m. 76, Espigares), P. Iñiguez, Tasende; Rodrigo (m. 76, D. Collado), A. del Moral, Carlo (m. 84, Requena), Ontiveros; A. Forés i J. Pascual (m. 84, A. Ferrari).

Gols: 0-1. Min. 38: Ontiveros. 1-1. Min. 57: Ortuño Y.. 2-1. Min. 70: A. del Moral (pp). 3-1. Min. 73: Narvaez. 4-1. Min. 83: Alarcón.

Àrbitre: Ávalos Barrera (Comité Català). Va amonestar als locals Marc Martínez i Alarcón i als visitants Ontiveros i Rodrigo.

Incidències: Partit entre el FC Cartagena i el Villarreal B, corresponent a la jornada 22 de LALIGA Hypermotion, celebrat en l’Estadio de Cartagonova.