Derrota del Mini Submarí davant el Levante (2-3)

El filial groc fa un gran partit i se li escapa un punt en l’últim minut

El Villarreal B va perdre en l’últim sospir davant el Levante UD (2-3). El conjunt groc va fer un gran partit, competint de poder a poder davant un dels millors equips de la categoria, Encara que li va faltar fortuna al Mini Submarí, que va acabar caient des del punt de penal en el minut 90.

El Mini Submarí rebia al conjunt granota, que va arribar a l’Estadio de la Cerámica en plena pugna per ascendir a Primera i acompanyat per una nodrida presència d’aficionats levantinistes.

Tot just començar, el Levante va demostrar un gran encert i es va avançar en el marcador. Bouldini va dibuixar un desmarcatge entre els defensors grocs i va rebre davant Gianni, al qual va batre amb un llançament ras.

El gol levantinista no va afectar els ànims de l’equip dirigit per Miguel Álvarez. Els grocs es van reposar abans de la mitja hora del partit, marcant el gol de l’empat. Álex Millán va ficar el 1-1 amb una inapel·lable rematada de cap un fantàstic centre de Javi Ontiveros per la banda esquerra.

No va durar massa l’alegria entre els groguets, ja que, als cinc minuts, Joni Montiel es va traure una fuetada des de la frontal de l’àrea, que el va tocar Gianni, però que va acabar entrant en la porteria del Mini Submarí. Amb el 1-2, el partit va marxar al descans.

En la segona meitat, el Villarreal B va saltar al camp amb el ferm objectiu d’igualar el marcador. Els groguets ho van intentar amb insistència a l’arrancada del partit. Álex Forés va tindre en les seues botes una ocasió res més començar.

En el 66’, Álex Millán va ser objecte de penal després de ser derrocat en l’àrea després d’una gran acció personal per la dreta. Amb sang freda i un llançament al ‘panenka’, Ontiveros va posar el 2-2 en el marcador.

En l’últim sospir, Del Moral va cometre penal sobre Joni Montiel. El migcampista groc va ser expulsat i el jugador levantinista va marcar el tercer punt, de rebuig, després de topar-se amb un gran Gianni en el llançament de la pena màxima.

El Levante UD es va emportar els tres punts davant un Villarreal B valent, amb coratge i molt cor.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Gianni; M. A. Leal (Á. Forés, m. 46), Dela (Hugo, m. 39), Abraham, Tasende (C. Romero, m. 81); S. Carreira, Del Moral, Tiago, Ontiveros; Fer Niño (Pacheco, m. 39) i Á. Millán.

Levante UD: J. Femenías; Son (Marc Pubill, m. 70), Rober Pier, Postigo, Saracchi (Álex Muñoz, m. 75); De Frutos, Iborra (R. Brugué, m. 81), Pepelu, Joni Montiel; Cantero (Wesley, m. 70) i M. Bouldini.

Gols: 0-1. Min. 3: M. Bouldini. 1-1. Min. 28: Á. Millán. 1-2. Min. 34: Joni Montiel. 2-2. Min. 67: Ontiveros (p). 2-3. Min. 93: Joni Montiel (p).

Àrbitre: Hernández Maeso (Comité Extremeny). Va amonestar als locals Dela, Á. Forés i Hugo; així com als visitants Postigo i Son. Va expulsar a Del Moral per doble groga (90’).

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el Levante UD, corresponent a la jornada 41 de LaLiga SmartBank, celebrat davant 7.025 espectadors en l’Estadio de la Cerámica.